Ulan eve geldiğimde 1-1di tvde gördüğüm fena sövmüştüm.Maçı yeni açtım devre arası olmuş 3-1 olmuş.benim sövmemi beklemişler

Ne kadar fanatik olursam olayim objektif bakarim emrenin pozisyonuna kirmizi diyenle futbol tartışmam ikisinin ayagıda kalkıyor ve emre topa bakıyor rakipte topa geliyor ben ayağımı kaldıran rakip bana yaklaşınca suratına temas olacak hasssktirsnler oradaaan algici ibneler gotleri tutuşuyor.

Tam bir Cimbom Oldboyssun reyiz

Bu takim sampiyon olamaz gencler herkes kendini ona göre hazirlasin.Sonra hayal kirikligida az olur.

Burda ki bazi kötürümlerin aksine takim gayet iyi oynuyor.

Aslan nagatomo ,mariano ort acmadi pas atti,

Mugdat sola emre akbaba disari belhanda yerine

Aslında bu takımın en büyük sorunu takım savunması..Bunu çok kötü yaptığımız için genel oyunumuzu çok etkiliyor..

Ama şurası çok net bu oyuncu gurubunun çok iyi oynaması imkansız..

Ben iddaa ediyorum şu takımda 4,5 oyuncunun yerine aldıkları paranın hakkını veren doğru kaliteli oyuncu olsa şu ligin altını üstüne getiririz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takim sampiyon olamaz gencler herkes kendini ona göre hazirlasin.Sonra hayal kirikligida az olur.
bence de olamayacağız ama aylardır bir tek dileğim var o da akbilcilerin arenaya 3 puan altı bi farkla gelmesi. 17 yılın hıncını o itlerden çıkarabilme şansını diliyorum

Mal herif topa vurmuşsun hala niye Battal Gazi gibi adama doğru gidiyorsun. Niye millete laf veriyorsun

Maşallah nazar değmesin Fernando çok iyi bugün.

sent via GSC

yalnız çok saçma top kayıpları yapıyoruz. burada da pozisyonun başında donk sürerken ayağından açıp kaybetti topu.

maç başından beri böyle devam ediyor.

herifler baskı yapsa o yüzden kaybediyoruz diyeceğim ama alakası yok.

Ndiaye ilk yarida les oynadi, ikinci yarida daha fazla onde oynamali

Geri
Üst Alt