- 10 Nisan 2013
- 59.601
- 43.249
- 3.943
Ulan eve geldiğimde 1-1di tvde gördüğüm fena sövmüştüm.Maçı yeni açtım devre arası olmuş 3-1 olmuş.benim sövmemi beklemişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar fanatik olursam olayim objektif bakarim emrenin pozisyonuna kirmizi diyenle futbol tartışmam ikisinin ayagıda kalkıyor ve emre topa bakıyor rakipte topa geliyor ben ayağımı kaldıran rakip bana yaklaşınca suratına temas olacak hasssktirsnler oradaaan algici ibneler gotleri tutuşuyor.
Günbatımından Şafak a kadar dua edeceğimiz bir temenniGöztepe kümeye giderse forumdaki göztepe holiganından da kurtulmuş oluruz.
erman iti başakşehiri savunması için kulağına üflenmiş bi kavastır. haftalardır aynı algıyı yapmaya çalışıyor
Kralına catariz hapiste yatarız.Tam bir Cimbom Oldboyssun reyiz
ben de twitterdan baktım da temas net gibiYok ben göremedim numara yaptı sanki topçu. Orada surata gelse açılırdı yanağı yani hiç sanmıyorum
Burda ki bazi kötürümlerin aksine takim gayet iyi oynuyor.
Aslan nagatomo ,mariano ort acmadi pas atti,
Mugdat sola emre akbaba disari belhanda yerine
Valla Onyekuru'yu beğenmiyorsunuz ama herif geriye yardıma geliyor sürekli
Bu kadar soldan atak yiyemiyorduk o varken ne fark olur diyenler online mı ?
ben de twitterdan baktım da temas net gibi
bence de olamayacağız ama aylardır bir tek dileğim var o da akbilcilerin arenaya 3 puan altı bi farkla gelmesi. 17 yılın hıncını o itlerden çıkarabilme şansını diliyorumBu takim sampiyon olamaz gencler herkes kendini ona göre hazirlasin.Sonra hayal kirikligida az olur.