Yarın pazartesi normal de 40 bin görsek iyi olur derdik fakat hem fener hem beşiktaş bizim taraftarı ateşlediler yarın 40 bin üstüne çıkarız :D

Cikacak olan kadro

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk Belhanda
Akbaba Eren Onyekuru

Ama ben Eren yerine Mugdat'i, ortada Belhanda yerine Akbaba'yi, sagda da Feghouli'yi izlemek isterdim.

Aynen kadro bu olacak.

Alanya da Etame Mbilla, önlibero Sackey, Stoper Wellington ve Jr Fernandes gibi başa her an bela açabilecek bir hücum silahı olmayacak. Ligin şuan en zayıf takımlarından biri olabilirler. Forvetleri Bobo da ağır bir oyuncu. Djalma tek tehditleri olur.

Fernando'nun muhtemelen 8 numarada ki son maçı. Bence Fernando'nun rahatsızlığı 8 oynaması değil. Bakın Sarri Kante'yi 8 yaptı çok da iyi verim alıyor bence. Fernando zaten çok zeki bir oyuncu her bölgeye adapte olabilir onun sorunu sertlik görünce performansının düşmesi.. İç sahada bunu yaşamıyor çok fazla zaten içeride hep iyi top oynuyor deplerde ise kayboluyor. Geçen sezon beşiktaş maçı geçen hafta Göztepe maçı çok iyiydi 8 numarada.

Sözde on numara "oyun kuramayacımız" Belh10 yerine bu iş yine Mariano ve Fernando'ya düşecek. + bunlara Akbaba da eklendi şimdi topu tutup dağıtabilecek oyuncu sayımız artıyor bu iyi bir şey.

Onyekuru'nun bu sefer daha da etkili olacağını öngörüyorum. Alanya kapanamaz çünkü onu yapacak bir yapıya sahip değil. Onyekuru yapacağı toplu ve topsuz koşular ile bir hayli yıpratacak Alanya savunma blokunu.

Ben takımdan bu sefer daha iyi bir oyun umuyorum. Geçen hafta ki rezilliği unuttururlar umarım. Muğdat kısmına da katılıyorum Eren'den daha iyi olurdu hareketli olduğu için Akbaba ve Onyekuru'ya çok alan açardı. Pres gücünü de arttırıldı.

Son düzenleme:
Donk 2 gün önce düz koşu yaptı dün de idmanda full yer almış oynayabilir mi yarın bilmiyorum görelim bakalım Selçuk oynasa da çok farketmez zaten sert bir rakip değil alanya.

Donk 2 gün önce düz koşu yaptı dün de idmanda full yer almış oynayabilir mi yarın bilmiyorum görelim bakalım Selçuk oynasa da çok farketmez zaten sert bir rakip değil alanya.

Belhanda ve selçuk aynı anda sahada olursa rakip otomatik sertleşir.

Emre-Fernand-Donk-Henry

--(Sinan)Feghouli--Eren

Hucum hatti bu sekilde olursa surpriz olmaz

Hoca bence Badou'nin takima dönmesinden sonra gecen sezon badou takimdan ayrilina kadar oynattigi 4-4-1-1 sistemini oynatmayi dusunuyor

Rakiplerin puan kaybettiği haftada puan kaybetme hastalığı umarım geçmiştir. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu haftaki yenilgileri bu karşılaşma için beni kaygılandırmaktadır.

Terim Akbaba'yı kanat oynatmak gibi bir hata yapmaz umarım.Kodumun vurdumduymaz apaçisini inşallah bir daha oynatmamak üzere keser.

fatih hoca emre için mümkün olduğunca ileride oynayacak dedi o yüzden sağ kanat oynayacak

Hoca bugün kesinlikle Muğdatı 11 başlatacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlarin en iyi 3 oyuncusu yok buna ragmen yenemiyorsak kapatalim.

Geri
Üst Alt