Feguli attığımız gollerin yüzde 11 ine katkı yaptı ha daha fazlası olmalıydı evet ama böyle gömdükten sonra ne satabiliriz ne de katkı bekliyebiliriz.

Üstad adam düzelmiyor ki geçen sezonun son zamanları kan ağlattı bize vallahi sinan olmasa biz şampiyonluk filan alamazdık , Herif sanki 3.lig takımında oynuyormuş gibi bi havası var ne bi hırs ne bi umut hiç birşey yok adamda zombi gibi takılıyo. Fatih hocada bunu sevmiyo işte belhanda feguliden yetenek olarak çok çok kötü olmasına rağmen kadroya sırf bu sebebden giriyo söylenen herşeyi harfi harfine yerine getiriyo belhanda bana o izlenimi veriyo. Keşke izlediğimiz videolarda ki feguli olsa şu takımda ilk 11'e direk o yazılır ama herifin yerine sanki yossi kohen geçmiş anasını satayım kanatta uçan ,adam geçen herifin içine sneijderin ruhu kaçmış gibi oynamaya calışıyo :D

Sinan oynuyo çünkü feguliden 3 gömlek daha iyi adam. Geçen yıl şampiyonluk yarışında feguli efendi hiç birşey yapmıyoken sinan kurtardı kıçımızı. Her türlü sinan derim ben aylak aylak gezmiyo sahada az bucuk hırsı var. Feguli stil olarak fatih terimin tarzına takımdaki en uzak oyuncu zorla oynatıyodu artık feguliyi zor görürüz o kanatta rodri dönüp alır orayı.

sinanin ne tarzi var ki

Üstad adam düzelmiyor ki geçen sezonun son zamanları kan ağlattı bize vallahi sinan olmasa biz şampiyonluk filan alamazdık , Herif sanki 3.lig takımında oynuyormuş gibi bi havası var ne bi hırs ne bi umut hiç birşey yok adamda zombi gibi takılıyo. Fatih hocada bunu sevmiyo işte belhanda feguliden yetenek olarak çok çok kötü olmasına rağmen kadroya sırf bu sebebden giriyo söylenen herşeyi harfi harfine yerine getiriyo belhanda bana o izlenimi veriyo. Keşke izlediğimiz videolarda ki feguli olsa şu takımda ilk 11'e direk o yazılır ama herifin yerine sanki yossi kohen geçmiş anasını satayım kanatta uçan adam geçen herifin içine sneijderin ruhu kaçmış gibi oynamaya calışıyo :D

Katılıyorum terim 2 sini de sevmiyor yollamaya çalıştı zaten gitmediler ama feguli mariano uyumu çok iyi özellikle Arena'da istatistik kastırıp yollamalıyız bu sezon sonu cl'de kötü oynarsa bahanesi kalmaz mecbur gidicek ha olurda iyi oynarsa zaten gitmesine gerek kalmaz.

Sinan oynuyo çünkü feguliden 3 gömlek daha iyi adam. Geçen yıl şampiyonluk yarışında feguli efendi hiç birşey yapmıyoken sinan kurtardı kıçımızı. Her türlü sinan derim ben aylak aylak gezmiyo sahada az bucuk hırsı var. Feguli stil olarak fatih terimin tarzına takımdaki en uzak oyuncu zorla oynatıyodu artık feguliyi zor görürüz o kanatta rodri dönüp alır orayı.

Evet Sinan geçen yıl Konya ve Alanya maçlarında çok kritik goller attı ama istikrar sıfır. Sinan'ı canlı çok izledim 90+2'de 33 yaşındaki Gomis pres yaparken 80.dakikada oyuna giren 24 yaşındaki Sinan sahada koşamıyordu. Sinan yeteneklerine ihanet ediyor fiziksel olarak yeterli düzeyde değil. Malatya maçından sonra 11 başlamayı şuan için kesinlikle hak etmiyor. Feghouli evet aldığı paraya göre daha iyi işler yapmalıydı ama geçen yıl hiç bir şey yapmadı diyemezsin ligde 6 gol 9 asistle oynadı (son yıllarda asla bu kadar gol ve asist yapmadı) yıllık 2 milyon euro alsa kimse eleştirmezdi. Feghouli çok iyi demiyorum ama bu kadar gömmeye de gerek yok.

Maaşımın yarısını maça yatırmaya gidiyorum dua edin, maçı kaybedersek sokağa çıkıp deliler gibi bağırırm

Selamün aleyküm, Sultanköyden(Tekirdağ)Ereğli ye(Tekirdağ) gidip maç izleyim diyorum, aracım yok, nasıl dönerim..

Sinan Gümüş 3 gol 1 asist

Feghouli 6 gol 9 asist

Evet hiçbir şey yapmamış adam.

serdar'ın forması var.oynar herhalde

DlnnhGKW4AIxwTF.jpg

Sinan Gümüş 3 gol 1 asist

Feghouli 6 gol 9 asist

Evet hiçbir şey yapmamış adam.

Biri 380 dakka süre almış diğeri 1.972, Bahsettiğimiz adam takımın en çok para alanlarından biri. Fegulinin bir gram savunulacak yanı yok hocam istatistiken bi o kadar daha koyması lazım ki üzerine adam birşeyler yapmış diyebilelim. Ben feguli için şu forumda kaç saat nöbet tutmuş adamım bir sürü postumda savunuyodum hep ama olmuyo işte. Hidayet hocama bi konuda katılıyorum eğer satılacaksa mecbur oynatmalıyız.

Serdar'a ne oldu yaw Ahmet Calik hic cekilmiyor, ne geriden oyun kurmayi dusunur, ne onundeki bos alani degerlendirir, anca al gulum ver gulum

Geri
Üst Alt