Feghouli > Sinan değişikliğinden sonra orta alan kurgusunuda değiştirdikten sonra düzelecek maç
Yahu takımı eleştirenler tamam bende çok beğendim falan diyemem ama görmediniz mi 45 dakikanın 20 dakikası durarak geçti biraz zaman verin orta alana ndiaye forvete modeste ve defansla bu iş çözülecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DloXTsfXoAMSx2_.jpg

Hoca Feghouli'ye ders vereceğine esas Sinan'ı 30. dakikada oyundan alarak ona ders vermeliydi.

Mariano ile 2li oyunda yok.

Takım savunma yaparken Mariano'yu yalnız bırakıyor.

Kontra pozisyonunun içine sıçtı.

Yaptığı tek olumlu hareket golde topu indirmesi.

Bu sene ligde 3. maçımız ve hiçbir maçta oynanan oyundan zevk almadım.

Bu sene kolayca sampiyon olacagımızı soyleyen arkadaşlar var.. Onlara soruyorum; Bu oyunla mı sampiyon olacagız?

Neticede oynadıgımız takımlar Ankaragucu, Goztepe ve Alanya.. Cok cok kotu futbol:((

FT bu işe cozum bulmalı .. Ve Fegouli yi kazanmalıyız.. Sinandan da , Onyekurudan da iyi oynar.

Şampiyon takım şampiyon hoca şampiyon taraftar, biraz daha sakin olun bence, biz barcelona değiliz, ve 3 hafta 9 puan olacak, ve bu takım form da tutacak, sabırlı olun biraz

Girip biraz eleştireyim isterdim ama eleştiremeyecek kadar leş bir futbol var.
Rakibi 4 e 1 yakaladığın pozisyonda şut çekemeden ofsaytla sonlandırıyorsun demek he?
Vah Galatasaray vah...

Transfer yok takim cacik hic birseyi beceremiyoruz sinanin erenin su takimda ne isi var Allah askina nefret ediyorum son 3 senedir takimin basinda olan yonetimlerden

Kimse kusura bakamsin ama Terim ne oynatiyor bize?

Pass oyunumu?
Senol gibi orta gol mu?
Kontra atak oynumu?
Uzaktan sisirme mi?
Press oyunumu?

Ne oynuyoruz biz?

Bazen dusunuyorum, yeni kan lazim mi diye?

tekmiyim acaba>?

Stoper garry ndiaye modeste feghouli oynayinca bu futbol mu olacak arkadaslar bekleyin milli araya kadar iste

Geri
Üst Alt