Şu maçı kayıpsız geçelim, bir dahaki maçta transfer dönemi de bitmis olacak herkes rahatlayacak. İlk 3 haftada 2 maçın evimizde olması büyük şans. Bu oyunla deplasmanda puan almamız gerçekten imkansız. Ankaragücü'nü nasıl yendik hala çözemedim zaten. Haftaya trabzonla yapıyoruz, 2-3 tane yeriz kendimize geliriz, kayıp olacaksa orada olsun.

Firavunlar bir rahat durun lan

Her sene şampiyon olmaktan yıldık siz gt olmaktan yorulmadınız

belhanda hayalet bile değil lan bildiğin yok yok
nasil savunursunuz bu adamı

Oynasa iyi oyuncu. Onu savunduğuma pişman oluyorum arada. Biraz kıpırdasa en etkili adamımız olacak ama kendine ve bize ihanet ediyor. Elemanın psikolojik sorunları var bence. Mental demiyorum psikolojik diyorum bu arada.

——————

Biri polisi arasin, Belhanda kayip, bildigin gorunmuyor sahada!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Benim anlamadığım şey rakiplerinin üçer forveti varken sen gidip gol kralını sat, yerine forvet alma eren gibi çapsız bir adama bizi mahkum bırak? Bu ne lahana turşusu arkadaş aklım almıyor.

Bu forumda EN AZ 10% aktif olarak yazan fbjk li var

Ama onlar trolledikce icimin yaglari eriyor .. elli kere bunu temizlemenin yolu yordamini soyledim dalga gectiniz , nasilsa iyice abarttiklarinda ve rahatsizliginiz arttiginda seve seve yapacaksiniz o degisiklikleri

Tabi o zamana kadar sabreden kac GS li kalirsa forumda ...
Tc yollayın Sinan'ı dinleyin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar dünya görüşünüz Fatih Terim veya Abdurrahim Albayrak ile aynı olmayabilir ve bu yüzden onları sevmeyebilirsiniz ama yönetimi ve hocayı eleştirmek için takımın başarısızlığından mutlu olmanın mantıklı bir açıklaması olamaz. Bu yüzden diğer arkadaşların sizi kuş olarak suçlamasıyla biter bu tavır. Elbette ki hepiniz takıma gönülden bağlısınız ama bu ben demiştim söylevlerinin ne takımın gelişimine ne de bu maça bir faydası yok.

Ah hocam be. Oyuna giren santrforu görür görmez sarıla verecekti adama

Akbaba’yı daha ilk maçından itin bir tarafına sokmak saçmalığın daniskası be kardeşim. Saçma sapan işler yapmayın.

Neyse, Terime de elestirmek yasak galiba.

devam edelim

Geri
Üst Alt