- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.601
- 4.938
Zaman herseyin ilacıdır ekibimiz kazandıkca Zarpta bize karsi yumusayacaktır .
Yönetimce şöyle bir karar almamız da kendisini yeniden kazanmamızı sağlayabilir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaman herseyin ilacıdır ekibimiz kazandıkca Zarpta bize karsi yumusayacaktır .
Nasılsın sevgili dostum diye mesaj yazdım cevap yazmadıCevap vermiyor ki.Bana da küsmüş galiba.
Oylama yapılsın bence.Yönetimce şöyle bir karar almamız da kendisini yeniden kazanmamızı sağlayabilir.
![]()
Kemallettin kankam musade etmez bu adice kararaYönetimce şöyle bir karar almamız da kendisini yeniden kazanmamızı sağlayabilir.
![]()
Seni mentionlayarak ABV dedim niye cevap vermedin ?Kemallettin kankam musade etmez bu adice karara
Gormedim ustad link alalim layklayim hemenSeni mentionlayarak ABV dedim niye cevap vermedin ?
Canın sağolsun problem değil, Sarperin geri dönmesine rağmen pas vermemesine canım sıkıldı. Alıntılayarak selam verecektim ama beni de görmezden gelebilir diye hamle yapmadım, egomun incinmesi beni üzer.Gormedim ustad link alalim layklayim hemen
Zuper cup'un kaybedilmesi derin travmalar yaratmis olabilir kendisinde ,önemsedigi 1 cup idi.Canın sağolsun problem değil, Sarperin geri dönmesine rağmen pas vermemesine canım sıkıldı. Alıntılayarak selam verecektim ama beni de görmezden gelebilir diye hamle yapmadım, egomun incinmesi beni üzer.
Canın sağolsun problem değil, Sarperin geri dönmesine rağmen pas vermemesine canım sıkıldı. Alıntılayarak selam verecektim ama beni de görmezden gelebilir diye hamle yapmadım, egomun incinmesi beni üzer.
sarper sampiyon olacagiz oyle gorunuyor nediyorsunKapa lan çeneni,bir daha alıntılarsan küfürü basarım.
mehmet abi ölmüş gommeyi unutmuslar 57 nedirSenin 57 yasindaki adama bunlari yasatmaya ne hakkin var? @Sarper Yıldırım
Üstad yaşlandı ,gençlerin önünü acmalı artık, sarı uye olarak forum hayatını sürdürmeli.mehmet abi ölmüş gommeyi unutmuslar 57 nedir