- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
agabey saat gecmiyor daha is guc var yarin oturacagiz 9-17e kadar sonra koca 3 saat daha var lanet olsunyaSaat derhal yedi bucuk olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
agabey saat gecmiyor daha is guc var yarin oturacagiz 9-17e kadar sonra koca 3 saat daha var lanet olsunyaSaat derhal yedi bucuk olmali
agabey saat gecmiyor daha is guc var yarin oturacagiz 9-17e kadar sonra koca 3 saat daha var lanet olsunya
var mi biletHemen uyusam, uyandigimda maca 10 dakika falan kalmis olsa... Nerede
Bjk maci isi olabilir ha bu arada
var mi bilet
bi ogren bakalim kac tane koparabiliyorsun 3 tane koparabiliyorsan 2sini alma ihtimalim olabilir kenks bir arkadasim gelecek danimarkadan belki onla izleriz if you wannaBir GSli abi var bana birkac mac bilet ayarlamisti, yarin onu gorecegim verirse o verir
Onlarin bir ekibi var boyle yan yana 5-6 koltuk, ama giderler herhalde maca essek degiller ya
bi ogren bakalim kac tane koparabiliyorsun 3 tane koparabiliyorsan 2sini alma ihtimalim olabilir kenks bir arkadasim gelecek danimarkadan belki onla izleriz if you wanna
daha kotuArkadasin senin gibi bir herifse olmaz
alacagiz yarin icin rahat olsunBeyler benim uykularım kaçıyor kaç gündür yemin ederim gözüme uyku girmiyor kalan 5 haftayı durmadan kafamda oynuyorum ben nasıl uyuyacagim lan ?
EyvAllah canım kardeşim beynimi yiyecegim yoksa.alacagiz yarin icin rahat olsun
Beyler benim uykularım kaçıyor kaç gündür yemin ederim gözüme uyku girmiyor kalan 5 haftayı durmadan kafamda oynuyorum ben nasıl uyuyacagim lan ?
Beyler benim uykularım kaçıyor kaç gündür yemin ederim gözüme uyku girmiyor kalan 5 haftayı durmadan kafamda oynuyorum ben nasıl uyuyacagim lan ?
Offf offf benim adamım geldi senden bir sinyal bekliyordum zatenSana 2014-2015'te şampiyon olacağız rahat ol demiştim ve olmuştuk.
Yıl 2019 ve ben sana yine şampiyon olacağız rahat ol diyorum.
Bakin gordunuz mu ligin sonunda alttaki ustteki herkes nasil heyecan yapti? Bu adamlar bu isi biliyor harbi. Guzel senaryo yaziyorlar ayriyetten iddaadan da kaldirmislardir yuklu bir para
Olacak olacak inanıyorum.Daha feci bir durumdayim yillardir herkes yazar ruyamda sunu gordum bunu gordum hayatimda ruyamda mac gormemistim daha once ama iki uc gece once ruyamda kirmizi-beyaz cubuklu forma giyen bir takima ilk 10 dakikada 2-0 geriye dustugumuzu ve 2-2'ye getirmemize ragmen kazanamadigimizi gordum