Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuma’dan oynamak ve kazanmak en iyisi ha.

Gün geçmiyor böyle.

Nedense yenilecegiz gibi bir his var

Bir GSli abi var bana birkac mac bilet ayarlamisti, yarin onu gorecegim verirse o verir

Onlarin bir ekibi var boyle yan yana 5-6 koltuk, ama giderler herhalde maca essek degiller ya
bi ogren bakalim kac tane koparabiliyorsun 3 tane koparabiliyorsan 2sini alma ihtimalim olabilir kenks bir arkadasim gelecek danimarkadan belki onla izleriz if you wanna

Bakin gordunuz mu ligin sonunda alttaki ustteki herkes nasil heyecan yapti? Bu adamlar bu isi biliyor harbi. Guzel senaryo yaziyorlar ayriyetten iddaadan da kaldirmislardir yuklu bir para

Beyler benim uykularım kaçıyor kaç gündür yemin ederim gözüme uyku girmiyor kalan 5 haftayı durmadan kafamda oynuyorum ben nasıl uyuyacagim lan ?

Daha feci bir durumdayim yillardir herkes yazar ruyamda sunu gordum bunu gordum hayatimda ruyamda mac gormemistim daha once ama iki uc gece once ruyamda kirmizi-beyaz cubuklu forma giyen bir takima ilk 10 dakikada 2-0 geriye dustugumuzu ve 2-2'ye getirmemize ragmen kazanamadigimizi gordum

Beyler benim uykularım kaçıyor kaç gündür yemin ederim gözüme uyku girmiyor kalan 5 haftayı durmadan kafamda oynuyorum ben nasıl uyuyacagim lan ?

Sana 2014-2015'te şampiyon olacağız rahat ol demiştim ve olmuştuk.

Yıl 2019 ve ben sana yine şampiyon olacağız rahat ol diyorum.

Daha feci bir durumdayim yillardir herkes yazar ruyamda sunu gordum bunu gordum hayatimda ruyamda mac gormemistim daha once ama iki uc gece once ruyamda kirmizi-beyaz cubuklu forma giyen bir takima ilk 10 dakikada 2-0 geriye dustugumuzu ve 2-2'ye getirmemize ragmen kazanamadigimizi gordum
Olacak olacak inanıyorum.

Aykut kocaman öyle bir adam dir ki sirf kendisine yanlis yapildigi icin ,kuslari kudurdatacak ve Galatasarayimiza 3 puani hediye edecek
Bize sampiyonluk yolunda zorluk cikarmayacaktir.

Kapatmiyacaktir takimini yarin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt