Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tffsi mhksi medyası bir olmuş karşımızda göz göre göre kayırılıyor rakipler ben bu aslanlar bu sene şampiyon olamazsa da üzülmeyeceğim

Bu maçta ilk yarı gol atılmadan ikinci yarı ise 2 gol atıp kazanacağımız bi hava var..

2 0 bitirelim şu maçı en az

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya'nin 10 mactir kazanamamasi urkutuyor

10 maçtır kazanamaması+2003-2004'ten bu yana bizi yenemeyişi de ürkütüyor.Başakşehir de kaybetti,yani kaybetsek tam istenen senaryo da olacak.3 takım da keşmekeşin ortasında kalacak.

yarin nasil bir fitbol oynayacaz acaba diye düşünmekten uyuyamiyorum.aylardir ilk defa oluyor bende bu

Bugün günlerden LİDERLİK!

Topu ayağımızda tuttuğumuz deplasmanları atlatıyoruz. Eğer ki ilk 10 15 dk. adamların top yapmasına izin vermişsek yada kafa kafaya geçmişse o maçlar bizim için her zaman zor olmuştur. O yüzden topu ayağına alıcan arkadaş. Karı aykut 10 kişi defans yapmaz umarım. Bizim takım orta yapma ve şut özürlüsü olduğu için sıkıntı çıkabilir.

Bakalim sol bek icin hoca tercihi kimden yana kullanacak, Nagatomo kayseri macinin ikinci yarisinda iyiydi, Linnes de malatya macinda iyiydi. Ikiside bu maclarda gol attilar.

D5RMWAOXkAARrPO.jpg

beyler nolacak boyle daha is guc var aksama daha cok. soyle temizden 2-0 istiyorum baska biisey istemiyorum

Umarım Ali Turan oynar ve rakiplerimize karşı yaptığı gibi bize de en az 1 gol hediye eder.

Sakatlık ve ceza olmadan güzel bir galibiyetle döneriz inşallah ...

Fernando döndükten sonra oynadığımız oyunlarda gözle görülür bir düzelme var umarım yarında aynısı olur ve kazanarak devam ederiz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt