- 20 Haziran 2011
- 60.973
- 69.396
- 4.758
Sevdam Goztepem ile alay mı ediyosun? Zurna herif seniGözzurna.Çok iyi bir lakap.Bundan sonra Aliağaspor'un yeni lakabını buldum.Hatta Zurnağa falan da denebilir.Çıldırsın keko.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevdam Goztepem ile alay mı ediyosun? Zurna herif seniGözzurna.Çok iyi bir lakap.Bundan sonra Aliağaspor'un yeni lakabını buldum.Hatta Zurnağa falan da denebilir.Çıldırsın keko.
insanları kendinden bıktırıyorsun şakrakBeni engelledigini ogrendigim an yuzumde bu ifade belirdi
offfffff yarın aksam nasıl olacak lan

konyaya giremeyeceğin gerçeğini ahbablarımızla paylaşayalımYenemezsek leşini Alaaddin tepesine atarım.
Konya'ya da girerim sana da girerim kazanamazsak.konyaya giremeyeceğin gerçeğini ahbablarımızla paylaşayalım
süprizse cagne diye düşünüyorumhissediyorum... Sürpriz bir ismin golü var bu maçta... Belki de fernando? ya da marcao... Kim bilir
Fofana dun takimla calismamis
Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ali Çamdalı, Selim Ay, Petar Filipovic ile Moryke Fofana katılmadı
Diğer takımlara yapılan hataları ornek verdim diye herkese oluyor yaa demek değildi amacım.
Bu hakemlerin art niyetli olduğunu da vurguluyorum zaten.
Ancak konunun tüm taraftarlarca objektif bir şekilde değerlendirilebilmesi için, lehimize yapılan/yapıldığı düşünülen pozisyonlardan da bahsetmek lazım.
Yoksa biz bir şeyleri sonuna kadar anlatalım, bir rakip taraftar çıkıp da, Trabzonspor maçında diagne'ye kırmızı verilmedi, Trabzonspor'un penaltısı verilmedi ya da emre akbaba'ya pozisyonunu konuştuğunda, olay yine size daha çok yapıldı bize az yapıldı tartışmasına yani kısır döngüye girer bir sonuç alamayız.
Benim demek istediğim, Türkiye'de futbol oynanıyorsa, bu oyunun müşterisi de taraftardir. Sen ben onlar, takım gözetmeksizin tepkimizi koyar isek, daha adil bir ortam buluruz. Yoksa futbolu yönetenler, olayın bokunu iyice çıkardı. İstedikleri maçta istedikleri gibi at kosturuyorlar.
kpltrbndkrlrkzlrsmdskszmndskrtllrgtglncrsdyyrmsnnnskckgltsrybsktsnnskmygldkbskts