Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hissediyorum... Sürpriz bir ismin golü var bu maçta... Belki de fernando? ya da marcao... Kim bilir

Fofana dun takimla calismamis

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ali Çamdalı, Selim Ay, Petar Filipovic ile Moryke Fofana katılmadı

En önemli adamları mete kalkavan zaten.

D5QG47MWAAAyaIO

Super lig'in kral'i

Diğer takımlara yapılan hataları ornek verdim diye herkese oluyor yaa demek değildi amacım.
Bu hakemlerin art niyetli olduğunu da vurguluyorum zaten.
Ancak konunun tüm taraftarlarca objektif bir şekilde değerlendirilebilmesi için, lehimize yapılan/yapıldığı düşünülen pozisyonlardan da bahsetmek lazım.
Yoksa biz bir şeyleri sonuna kadar anlatalım, bir rakip taraftar çıkıp da, Trabzonspor maçında diagne'ye kırmızı verilmedi, Trabzonspor'un penaltısı verilmedi ya da emre akbaba'ya pozisyonunu konuştuğunda, olay yine size daha çok yapıldı bize az yapıldı tartışmasına yani kısır döngüye girer bir sonuç alamayız.
Benim demek istediğim, Türkiye'de futbol oynanıyorsa, bu oyunun müşterisi de taraftardir. Sen ben onlar, takım gözetmeksizin tepkimizi koyar isek, daha adil bir ortam buluruz. Yoksa futbolu yönetenler, olayın bokunu iyice çıkardı. İstedikleri maçta istedikleri gibi at kosturuyorlar.

Yahu mhksinden federasyonuna kurullarına kadar alayı Galatasaray düşmanı.Bunların büyük bir çoğunluğu fb veya bjkli..Yahu bunu artık görün...
Ben ligdeki tüm maçları izliyorum.Sadece penaltı, kırmızı kartlık pozisyonlara bakmayın.Maç içerisinde öyle faul karaları verilir ki oyun oynayamazsın.Bize o kadar rahat sarı kart çıkıyor ki inanılmaz.Sarı kartla oynayan adamla sarısız oynayan adamın performansında ciddi farklar vardır. emre bel.. denen şerefsiz eller kollar hakemi dövecek kart gösterilmiyor.Medel yaptığı hareketlerle yüzdefa kırmızı görmesi gerekiyor göstermiyorlar.Bunlar sadece örnek çok fazla var böyle pozisyonlar.Yahu koca sezon iki pozisyon sayarsın bizimle alakalı.Hala takım gözetmeksizin tepkimizi koyalım diyorsun.
sene başında süper kupada başadı bunlar şerefsizlik yapmaya..

Bak şunu anlayın diğer takımların belki hepsine lehinde veya alehinde hakem hataları eşit veya az farklar olabilir.

Ama Galatasarayın önü kesilmeye çalışılıyor.
hakemlerin bazılarının Galatasaraya karşı art niyetli olduğunu düşünüyorum.Onların isimleri belli zaten.Bazılarının ise hem siyasetten korkusundan hemde federasyon ve kurulları içerisinde bulunan şerefsizlerden korktukları için bizim maçta alehimize hata yaptıklarını düşünüyorum.

Bizim başkan ve yöneticiler çok pasif ve yumuşak yüzlüler.Hatta futbolcularımız bile böyle..Hakem kararlarında bununda çok etkisi var.

trabzon maçının hakeminin hakemliği bitti.Ama ali pal.. vede göçek hala maç yönetiyor.
hatay Galatasaray maçını yöneten var hakemi ve yaşar kemal uğurlu şu ligde hala maç yönetiyorsa bu baştakilerin alayı kansızdır.Alayı Galatasaray düşmanıdır.

kpltrbndkrlrkzlrsmdskszmndskrtllrgtglncrsdyyrmsnnnskckgltsrybsktsnnskmygldkbskts

Ben galibiyete eminimde metenin kartlarindan emin degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt