Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu diagne aradigimiz oyuncu degil, bi pato falan olsa simdi en az 1,2 Gol pozisyonu olurdu

Ben kötü oyun olduğunu düşünmüyorum .kötü oyun Erzurum'da Alanya da oynan deplasman oyunlariydi .rezaleti iki pas yapamayan sürekli atak yiyen karşı kaleye gidemeyen takimdik o vb maçlarda..Malatya ve bugün ilk yarı oyunu domine eden takımız .ama mesele su ki belhanda yok sahada ve eksik oynuyoruz..ikinci yarı bı toparlansa olacak..ceza sahası önünde sut tehdidi olmayınca rakip acilmiuo kaya gibi kale önünde bekliyo..biraz sut denesek açılıp dağılırlar

Ulen cagne
Eren bunlari atamiyor diye aldik seni
Niye forvet aldik dedirtteksiniz sonunda

Nedir bu Diagne cekememezligi? Adam elinden ne geliyorsa yapıyor. Orta çizgiden top bile aliyor. Konya 11 kisi defans yapiyorsa sen oraya 10 tane Mitroglu koy, bir cacik olmaz. Ben Diagneyi gayet arzulu görüyorum

Aykut topu bize veriyor ve yaslaniyor, bizim topla gereksiz yere cok oynadigimizi ve etkisiz oldugumuzu bildigi icin ilk yari kaleye bir tane sutumuz yok

*Son pozisyon penaltı değil.
*Diagne ofsaytta değil penaltı kırmızı kart gitti.
*Diagne rezalet oynuyor yazık günah. Şampiyonluğa oynayan takımın golcüsü değil tartışmasız.
*İyi oynamıyoruz gibi görünüyor ama aslında bu kadar oynatmamaya oynayan takıma karşı bu oyun kötü değil. Sorun Fernando'nun komedi gibi vuramadığı yüzde yüzlük gol pozisyonundaydı. Diagne de aynı kanaldan gidiyor.
*Belhanda'nın dizine yapılan hareket net sarıydı.
*Puan kaybı olası görünüyor maalesef. Uzaktan temiz bir şutla değişir durum.

Hücum planımızın olmadığını gösteren bir başka maç. Konyaspor'un şu oyun şekline şaşıran var mı acaba? Kapanan takımlara karşı hareketli oynamayıp, durduğumuz yerde sağa sola pas yaparak bir şey elde edemeyeceğimizi görmediler mi acaba Fenerbahçe maçında.

İsabetli sutumuz yok, konya zaten orta sahayı gecmiyor. Pozisyonumuz yok kendinizi kandirmayin bence. Sadece topla oynuyoruz top oynamıyoruz

Şu aykut yemin ediyorum futbol katili.. amacı 1 puan, şansa bala olursa 3 puan.. allah belasını versin böyle zihniyetin..

Cok yavas oynuyoruz. Hic tempoyu artirmiyoruz. Tam Aykutun istedigi oyun sekli

Diyecek söz, kelime kalmadı artık gerçekten. Her maç istisnasız kritik bir aleyhe hata oluyor. TFF kimlerin elinde çok belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt