- 30 Ocak 2019
- 1.876
- 1.059
- 648
Fatih terim Efsanedir ,
Takim ne oynuyor sanki dogaclama oynuyoruz he?
Yani bir calisilmis atak yok
Takim ne oynuyor sanki dogaclama oynuyoruz he?
Yani bir calisilmis atak yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pep gelsin Fatih hocanın karşısında hazır olda beklesin..Şu forumda herkes futboldan anlıyor farklı farklı yorumlar ne biçim adamlar var yaw.
Yalnız dikkat ettim herkes Fatih Terim' den iyi! Herkes pep
Sorun o zaten. Malatyada belhanda ypktu. Takir takir oynadi takim.Ben kötü oyun olduğunu düşünmüyorum .kötü oyun Erzurum'da Alanya da oynan deplasman oyunlariydi .rezaleti iki pas yapamayan sürekli atak yiyen karşı kaleye gidemeyen takimdik o vb maçlarda..Malatya ve bugün ilk yarı oyunu domine eden takımız .ama mesele su ki belhanda yok sahada ve eksik oynuyoruz..ikinci yarı bı toparlansa olacak..ceza sahası önünde sut tehdidi olmayınca rakip acilmiuo kaya gibi kale önünde bekliyo..biraz sut denesek açılıp dağılırlar
Hay ağzını öpeyim orayı yanlış yazmışımPep gelsin Fatih hocanın karşısında hazır olda beklesin..
asıl mevkisi stoper donkunAsil mevkisi stoper olmadigi icin olabilirmi ustatAdami devsirdik resmen. Kewelli bile defansa aldigimizi hatırlar gibiyim. Semih ve Ahmet bir zahmet dusunsunler nerede hata yaptiklarini
Asıl mevkisi stoperdi bunun yalnız. Sonradan orta saha kaydı ki neden kaydığı beli oluyor. Bam güm her gelen topu Allah ne verdiyse sağa-sola taça auta atıyor.Asil mevkisi stoper olmadigi icin olabilirmi ustatAdami devsirdik resmen. Kewelli bile defansa aldigimizi hatırlar gibiyim. Semih ve Ahmet bir zahmet dusunsunler nerede hata yaptiklarini