Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terim Efsanedir ,

Takim ne oynuyor sanki dogaclama oynuyoruz he?

Yani bir calisilmis atak yok

Geride gereksiz yere cok pas yapiyoruz, Marcao'nun yeri araniyor, Donk - Luyindama bos yere paslasip duruyor.

Kenardan ceza sahasina daha cok "duzgun" orta acmaliyiz.

Ben kötü oyun olduğunu düşünmüyorum .kötü oyun Erzurum'da Alanya da oynan deplasman oyunlariydi .rezaleti iki pas yapamayan sürekli atak yiyen karşı kaleye gidemeyen takimdik o vb maçlarda..Malatya ve bugün ilk yarı oyunu domine eden takımız .ama mesele su ki belhanda yok sahada ve eksik oynuyoruz..ikinci yarı bı toparlansa olacak..ceza sahası önünde sut tehdidi olmayınca rakip acilmiuo kaya gibi kale önünde bekliyo..biraz sut denesek açılıp dağılırlar
Sorun o zaten. Malatyada belhanda ypktu. Takir takir oynadi takim.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sutumuz yok degil kaleyi bulan sutumuz yok. Tipik Aykut takimi. Adamin gol atmaya niyeti yok. Tek golle kazanmaya bakalim. Yoksa kontrada Fofana cakar.

Ceza sahasına yakın alanda dönen topları alamıyoruz topu geri kazanma refleksimiz düşük. Fernando ve belhanda etkiliyor bunu. Fernando çok geride oynuyor.

Oyun güzel 2 pozisyonumuz var feg diagne..mesele zamanin daralmasi yoksa oyun iyi..belhanda oyuna donmeli

aykutun kilitledigi falan yok

herzamanki aykut

fener macinda da gömülen fenere gol atamadik

bize karsi takimlarin cogu iceride disarida böyle oynamasina ragmen cözüm üretemeyen teknik ekip sorumludur

konya ayni alanyanin yaptigi gibi bize karsi tek kale oynasa 0-0 iyi skor derdim ama konyada bi numara yok

Asil mevkisi stoper olmadigi icin olabilirmi ustat :D Adami devsirdik resmen. Kewelli bile defansa aldigimizi hatırlar gibiyim. Semih ve Ahmet bir zahmet dusunsunler nerede hata yaptiklarini
Asıl mevkisi stoperdi bunun yalnız. Sonradan orta saha kaydı ki neden kaydığı beli oluyor. Bam güm her gelen topu Allah ne verdiyse sağa-sola taça auta atıyor.

Oyun kurmada çok çok ağır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt