Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş ve Başakşehir'i yenmek kaydıyla diğer 3 maçta 1 mağlubiyet hakkımız oldu bu geceki skorla. Önümüzdeki 4 maçı kazanırsak son maça kalmadan ilan ediyoruz. Beşiktaş ya da Başakşehir maçlarından 1'inde berabere kalma lüksümüz de var diğer 4 maçı kazanmak koşuluyla. Yani baya büyük avantaj elde ettik..

Mete Kalkavan 'ın nasıl bir tetikçi olduğunu daha önce neler yaptığını hepimiz biliyoruz ama bu sefer farklı durum. Galatasaray aleyhine öyle kolay kolay düdük çalamayacak önceden Göçek ve Özkayha 'nın hakemliğinin askıya alındığını gördü geçen hafta Ali Palabıyık eyyam yapınca haftalarca ne kadar başının şiştiğini gördü, şimdi doğrudan Galatasaray ve şampiyonluk arasında duruyor öyle kolay kolay eyyam yapamayacak

Umarim bizim akilsizlar bu macta beraberlik yeter moduna girip o avantaji hemen vermezler

Orijin memleketim bize kiyak yapacaktir.

Hele hele bir de takimin basinda Sir Aykut varsa. Hem de Mete denen pislige ragmen.

Önümüzdeki 4 maçtan ilki konya-beşiktaş-rize-başakşehir bu 4 maçı kazan Sivas deplasmanında Şampiyon ünvanımızla maça çıkalım

4 te 4 sampiyonluk icin yetecek

Oyuncular da teknik heyette bunun farkinda olacaktir,cok iyi motive olmus bir sekilde cikacaz bu maclara

Bu maçtan korkum yok stadda da olacağım kolay yeneceğiz.

Bjk maçından daha çok korkuyorum. Keşke bu hafta puan kaybı yaşasalar. Çok güzel olur

Olmayacagina cok emindim ama sanirim olacak. Takimim sampiyon olsun yeter ki ben got olmaya hazirim.

Konyayi yenersek bjk ile basagi +18 yapariz.

Başak maçında şampiyonluğu ilan etmek çok güzel olur ona buna bakmadan 4'te 4 yapıp bitirelim şu işi..

fb'nin bu yıl kazandığı tek deplasman Konya deplasmanı. Bu düşse çıkamayacak takımın bile kazandığı yerde bizim de ne yapıp edip kazanmamız lazım artık.

4-5 tane atarsak psikolojik üstünlüğü tamamen ele geçirmiş oluruz , sonrasında Beşiktaş'ı yenmemizle beraber lig biter.

Şampiyonluk maçı. Yen ve lider ol. Akbil maçında şampiyon turunu at.

FT'yi kötü futbol nedeniyle eleştirsek bile şunu kabul etmek lazım. Son haftalara gelince Şampiyonluğu söke söke almayı iyi bilir. Türkiye'de söke söke almazsak şampiyonluğumuzu vermezler. Bu konuda FT'nin üstüne yoktur. Söke söke!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt