Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fatih terim bunamış resmen

hala rezil top oynatan terimi destekleyin siz.ölene kadar sözleşme imzalatalım diyen tipler vardı 2-3 ay öncesi onlara gelsin bu rezil futbol.

Bu jagnemedir nedir buna ilerde iyi işler yapıo pas alamıo filan diyen olursa küfürü basacam direk söyliyim.Bunun allah belasını kabilesini gelmişini seveyim.

fernandonun pozisyonda 1 dk 10 sn maç durdu. +6 nın sonuna 25 sn ekledi ibnetor.

Yazıklar olsun ... 10 maçtır kazanamıyan Konya ya karşı Sıfır Isabetli Şut

Helal be...

Bir laf da o kodumun Diagne ye.
Bu git ya.... Hem rezalet kötü bir oyuncu hemde ahlaksız.. orda bilerek düşmeyeceksin koçum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu rezil herifler özellikle Mariano, Nagatomo, Diagne kazanmak için ne yaptı ? Sizin allah belanızı versin ruhsuz herifler. Emre akbaba sende Galatasaraylıyım diye ortalıkta gezinirsin rezil herif. Biraz kendine saygın olsa şu durumda olmazsın. Haftaya Selçuk Mitro Linnes ile başlamayan hocada adam değildir.

Bu nasıl oyuncu değişiklikleri be hoca. Bu mu senin tecrüben? 90 dk kaleye şut çekemedi takım. Bu takımda Onyekuru ve Belhanda kötü de oynasa böyle maçlarda çıkmamalı. Diagne kim ya? Çöpün teki. Ayakta duramıyor. Kendini yere atmaktan, rakibe kol, dirsek sallamaktan başka ne yapıyor? Emre Akbaba kim ya? Yedek bile olamaz. Rezillik. Yuhh size.

Yönetim, hoca, futbolcular şu taraftarın yarısı kadar emek vermiyor şampiyonluk için. Şampiyon olsanız da olmasanız da rezilsiniz.

Beşiktaşa yenilip havluyu atar bu mal ordusu,1 hafta işin gücün yok turgay demir ve benzeri beyinsiz tinercileri dinle.

Ligin sonu nasil olursa olsun, bu takima futbol oynatacak bir hoca getirilsin. Yaklasik bir 8 yildir top oynamiyoruz. Rakipler salak olmasa sampiyon gibi oynadigimiz tek sezon yok.

Konya deplasmanından zaten puan kaybı bekliyordum çok ekstra olmadı benim için. Ama eminim ki önümüzdeki 3 maçı da alacağız ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt