Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra şampiyonluk falan istemiyorum, yensek mis gibi liderdik. 20 mactır kazanamayan konyaya isabetli şutumuz yok. Böyle eziklik olmaz. 3. falan olursak belki aklımız basımıza gelir önümüzdeki sezon adam gibi bi yönetimle baslariz. Sen git diagne'yi son gün al, sonra aldık kötü çıktı de. Yok öyle şey, eşşek gibi yattılar 30 gün herifler. son gün yılana sarılıyorlar.

Hocanın kadrodan memnuniyetsizliğine % 100 katılıyorum. Kendisi gelmeden önce de Tudor-Cenk in yaptığı kadro mühendisliğini, özellikle fiyat/performans/yaş kriteri bakımından çok yanlış bulduğumu hep belirttim zaten...

Ancak takımın şu anki futbol oynama acizliğinde Hoca' nın hatalarını da görmezden gelemeyiz;

Ne gerek vardı, takımı forvetsiz bırakmak uğruna, onca maliyetle Emre' ye?, bırak FB ye mi yoksa başka cehenneme mi gidiyorsa gitsin; o paraya ortalama bir forvet alınmış olsa hem puantajda şu an daha rahat olurduk, hem panik haliyle Diagne kazığına bulaşmazdık muhtemelen...

Hazır yağlı müşteri bulmuşken Belhanda çapsızını ne diye göndermezsin?. Oluşacak kaynakla Belhanda' dan daha iyi 8-10 numara bulamıyorsan (O mevkiler için en az 3-4 ismi çoktan belirlemiş olman gerekirdi) bu işi bırakma zamanın gelmiştir, kusura bakmayacaksın...

Her ne olursa olsun, mevcut kadro bu sezon oynadığından çok daha iyi bir futbol ortaya koyabilmeliydi ayrıca. Koca sezonda 5 maç net iyi futbol ortaya koyamayacak kadar da kötü değil yani...

Neyse geçmiş olsun canımızı sıkmıyalım. Şampiyonluk gitti ama kupada devam edeceğiz ve haftaya Beşiktaşı yenip onlarıda öteye itelersek. Başak mı şampiyon yoksa başkasımı şampiyon oluyor beni ilgilendirmez.

Bu kadro ile bu kadar ilerleye bildik. Şampiyonluk evimizdeki ilk Konya maçında gitti zaten.

Şu maça kadar sabrettim bende diagneye.. kamp yapmadı takım ona o takima uyamadi falan da , bu mac kabak gibi gösterdi artık.. son vuruş yapamiyor, ayağını topa sokamıyor, doğru koşuları çoğunlukla yapamıyor, mücadele etmeden kendini yere bırakıyor vs.. oyun mentalitesi çok zayıf gerçekten..

beyler sakin gecen sene yine bi deplasmanda genclerbirligine yenilmistik ve herkes artik inanmiyordu.bugun berabere kaldik cokda kötü bir durum yok avantaj kaybettik sadece.bu hafta tinercilere koyacaz.basak da sivasda puan kaybedecek ve liderliği alip bidaha da birakmayacaz.bosverin burda kus gibi konusanlari

Neyse geçmiş olsun canımızı sıkmıyalım. Şampiyonluk gitti ama kupada devam edeceğiz ve haftaya Beşiktaşı yenip onlarıda öteye itelersek. Başak mı şampiyon yoksa başkasımı şampiyon oluyor beni ilgilendirmez.

Bu kadro ile bu kadar ilerleye bildik. Şampiyonluk evimizdeki ilk Konya maçında gitti zaten.
biz sampiyon oluyoruz

beyler sakin gecen sene yine bi deplasmanda genclerbirligine yenilmistik ve herkes artik inanmiyordu.bugun berabere kaldik cokda kötü bir durum yok avantaj kaybettik sadece.bu hafta tinercilere koyacaz.basak da sivasda puan kaybedecek ve liderliği alip bidaha da birakmayacaz.bosverin burda kus gibi konusanlari

Geçen Sene taş gibi Gomis ile saglam emin adımlarla ilerliyorduk şimdi ise Diagne bence cok ciddi sıkıntılı bir durum.

Geçen Sene taş gibi Gomis ile saglam emin adımlarla ilerliyorduk şimdi ise Diagne bence cok ciddi sıkıntılı bir durum.

Diagne'ye o parayı veren, alınmasını onaylayan, adamı scout eden kim varsa, hepsinin Allah belasını versin.

topçu falan dğl o adam. Beğenilmeyen burak ondan daha fazla topçu benim gözümde.

yok bi de yenilseydik üstat. bi o kalmisti sut atamayan konyaya. ümit özat genclerbirliginin basindayken en azindan kisilikli top oynatiyordu. bu aykut niteliksizi yillardir ayni futbolu oynatir, forvet haric herkesi kendi yari sahasinda bekletir. hic bi sürpriz yoktu konya oyununda. beklenen futbolu oynadilar. top ömer alinin ayagina oturmus olsaydi ilk yarida zaten golü de yemistik. sansimiza iskaladi topu. böyle oynayacagi belli olan rakibe karsi 1 hafta boyunca hic bir sey calisilmadigi gibi fener macinda yapilan ayni rezil rüsva hamleler yapildi..

Sivas başağa net biçimde yatar. O maç cuma günü, aslında iyi olurdu beraberlik bile yererdi beşiktaş maçına.

yok bi de yenilseydik üstat. bi o kalmisti sut atamayan konyaya. ümit özat genclerbirliginin basindayken en azindan kisilikli top oynatiyordu. bu aykut niteliksizi yillardir ayni futbolu oynatir, forvet haric herkesi kendi yari sahasinda bekletir. hic bi sürpriz yoktu konya oyununda. beklenen futbolu oynadilar. top ömer alinin ayagina oturmus olsaydi ilk yarida zaten golü de yemistik. sansimiza iskaladi topu. böyle oynayacagi belli olan rakibe karsi 1 hafta boyunca hic bir sey calisilmadigi gibi fener macinda yapilan ayni rezil rüsva hamleler yapildi..
ne yapalim renkdas takima sirt mi cevirelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt