Top zaten Caner den çıkıyor ama çıkmasa bile golü iptal edemezdi fener maçında aynısı yaşandı iptal edip taç veremiyor hakemler ilahi adalet işte yine lehimize tecelli etti her zamanki gibi

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben tekrar tekrar izledim değmiyor gibi umarım değmemiştir de fener bize hatalı taçla gol atarken ooo taca mı bakıyorsunuz yemeseydiniz diyorlardı.. Çok güzel olur taç kargalarınsa

Ndiaye yerine donkun oynaması doğru diyen futbol cahillerini piste davet ediyoruz.Ndiaye olsa 3 olmuştu ilk yarı.Arkası bomboş adamların.Uyuz donk o kadar ağırki 1 kişi eksik oynatıyor bizi.Bu maçta puan kaybı olursa direk hocaya yazarım.İcat çıkardı durduk yere.

Ulan ince ince kıyılmışsın sezon boyu, ağzına sıçmışlar hocan bilmem kaç maç takımın başında çıkamamış, açıklama yapsa bile ceza almış, verilmeyen verilen penaltılar, o kadar haksızlık. Gelmişlrr bu maçta Bülent Yıldırım ın kolay kart gösterdiğinden taç pzosyonundan bahsediyorlar.

Ulan yürüyün gidin be!

Golü bulduk ama iyi oynamıyoruz.

Devre bitti

En az 2 kartlari es gecilmesine ragmen bjkli tinerciler oyunu sertlestirip en kicuk faullerine kart istediler, surekli hakemin etrafinda en az 3 tinerci kopek gibi itiraz ediyor

Cok temiz bir gol attik buna bile en az 3 dk itiraz ettiler

Oynamaya degil ayak oyunlariyla hirsizlik yapmaya gelmisler

Ilk yari bizim icin iyi oyun
Ortasahada top kayiplarina biraz dikkat
Golden sonra dagildilar
Cikislarda onye’yi kullanip hizli cikmaliyiz

2. devre baslarken baskili baslamak isteyecekler
Ilk 8 dk onemli, ilk yuklendiklerinde hizli bir cikis yapip tedirgin etmeliyiz
Sonra oyundan dusecekler insallah

Belhanda Selcuk degisikligi olmali.Yoksa atilir bu

Yaw her şeyi geçtim bu bjk ne bok yemeye beraberliğe oynuyor bu nasıl bir ezikliktir q :D

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuduruuuuuunnnnn laannnnnnn puhahhahahhahahah taçtan gol mü yenir yemeseydiniz olm

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Ahahahaha Rıdvan hakem cok tartısmalı luyindama dirsek attı taç kimden bakmam lazım diyor resmen algı operasyonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt