Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.461
- 73.470
- 5.188
Bi kerede rakibimize kolay ksrt çıksın lan hep bize mi olacak. Onun harici gol temiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
net veya degil ne farkediyor ki su pozisyonda, yardimci bayragi gosteriyor hakem obur tarafi gosteriyor besiktas yerlesmis.Taç pozisyonunun tekrarını bir kere gösterdi. Nasıl net diyorsunuz
E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben goremiyorum valla deydigini
Orta hakem çok bariz bir şekilde tacı bize veriyor yardımcı hakem biraz geç kaldırdı bayrağı ama orta hakem hemen tacı bize verdi bu beyinsiz bjk liler neden oyunu bıraktı onu sorgulasınlarTaç pozisyonunu geçtim de tacı atarken hızlı bile kullanmadık. Beşiktaşlılar bizden fazla pozisyonda, mücadeleye de devam ettiler. Ben bize olsa takıma söverdim o pozisyonda.
Vida sarı kartı doğru yalnız hava topuna çıkarken çaktı Diagne'nin suratına.Hakem gereksiz iki kart gosterdi biri Vida'ya digerini hatirlamiyom da onun disinda niye agliyo bunlar kol gibi gol iste adaminizdan cikiyor
Abicim ben göremiyorum canere degdigini diyenler kusura bakmayın ama körmüsünüz ?
Cok temposuz oynuyoruz, biraz hızlansak rakip hata yapacak.biriysel hatalar olmasa kendi yari sahamizda aslinda fena top oynamadik gayet iyi pozitionlarada girdik
gol temiz arkadaşlar