Bi kerede rakibimize kolay ksrt çıksın lan hep bize mi olacak. Onun harici gol temiz

Belhanda kesinlikle ikinci yarıya başlamamalı..

Bjkli şerefsiz oyuncuları siz tam ahlaksızlar topluluğusunuz.
Ulan her pozisyona itiraz edilirmi,.

Tabi kıyak hakemlerle böy şerefszi oyuncular topluluğuyla seri yapmak kolay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taç pozisyonunun tekrarını bir kere gösterdi. Nasıl net diyorsunuz

E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
net veya degil ne farkediyor ki su pozisyonda, yardimci bayragi gosteriyor hakem obur tarafi gosteriyor besiktas yerlesmis.
Ya 3 dakika itiraz edilecegine oyuna konsantre olmak zorunda futbolcular, bu seyim aynisini fener macinda soyledim tac diye aglayacagina o topa mudahele yapsan gol yemezdin ayni bokun laciverti bu da. Hadi bizimki yari sahadaydi hizli oynadilar mudahele edemedin diyelim bunda adam kendi yari sahasinda cikip geliyor 70 metre sprint atiyorlar ve gol geliyor.

Şu futbolcu arsızlığına son verilmeli hakem kararı verdi bitti, ne değişiyor ya. Hakem tetikçide olsa malda olsa hata da yapsa karar değişmiyor, sonra hakem tetikçi oluyor futbolcular itiraz itiraz şizraze bırakmiyorlar adamda kontrolu kaybetti mi yandi gülüm keten helva.

Golde bizim oyuncu topu rakip kaleye doğru vuruyor top bjklinin ayak altına çarpıp terse gidiyor pozisyonu slowmotion izleyip durdurun orda

242E9B1A-0FC6-41B5-88E0-04A4417AF884.webp

Bjk fena degildi 20 dkk iyi pres yaptılar fakat üreticilik sıfır...farkı açmamız lazım...

Kuru aslanım ya

Feg'e de helal olsun yine en etkili pozisyonların içinde

Taç pozisyonunu geçtim de tacı atarken hızlı bile kullanmadık. Beşiktaşlılar bizden fazla pozisyonda, mücadeleye de devam ettiler. Ben bize olsa takıma söverdim o pozisyonda.
Orta hakem çok bariz bir şekilde tacı bize veriyor yardımcı hakem biraz geç kaldırdı bayrağı ama orta hakem hemen tacı bize verdi bu beyinsiz bjk liler neden oyunu bıraktı onu sorgulasınlar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan önce korkuyordunuz hakem ve TFF bizi doğrayacak, Beşiktaş bize sokup çıkaracak bilmem ne? Siz ne kadar dönek insanlarsınız ya? Şimdi de hakeme yağlama başlamış. İkinci yarıda birkaç hata yapsa Bülo yine başlar şu anda hakem efsane beyler diyenler. Korkmayın bu kadar Beşiktaş’tan ve hakemlerden. İyi oynarsak eze eze yeneriz dert etmeyin. Radyodan dinledim ilk yarıyı 3-4 tane net kaçırdık. Ama biz pozisyon kaçırdığımız zamanlarda bile “Aman Allah’ım Beşiktaş bizi yenecek” diye ağlayan kuş sürüleri vardı. Rahat bırakın artık şu forumu.

2. yarı 3 e 4 e gitmezsek şu taç pozisyonunu 100 yıl daha konuşur bu şerefsiz tinerciler. Geçen seneki alanya maçını bile hala konuşuyorlar.

Geri
Üst Alt