ulan erkan petekkaya protokol tribününde ne yapıyor?

45145

Değiyor değmiyor tartışması çok saçma.

Ben de değdiğini göremedim de rakip yarı sahanın ortasındaki yanlış taçtan 70 metre oynanan oyun sonrası gelen gole bu kadar itiraz saçma.

Bülent telafiye oynayacak ikinci yarı kesin..dikkatli olmak lazım .kagawa Quaresma ve Adriano oyuna girer..lens Caner dorukhan ya da Atina çıkar...cagne nin kumaşı bu adam mücadele ediyor kendi çapında etmiyo değil ama bu kadar Anadolu takimi siyahi golcüsü

aglayip durmasinlar arenadaki fener macindada tac yuzunden gol yemistik

fb maçı gibi belhandayı ikinci yarı sahaya çıkarmamalı hoca selçuk 45 dakika iyi oynayabilir sadece pas kalitesini arttırsın yeter..

a.... sevinemiyorum... Ilk yari fener macinda rakipten cikan top fener taci kullaniyor golu yiyoruz.. bu defa biz haksiz taci alip kullaniyoruz gol oluyur..

Sucu burda oyunculara bulmak dogru degil beceremiyorlar iste.. adam gibi mac yonetmeyi beceremiyorlar. mac sonu simdi baslarlar hakemleri etkilediniz diye...ondan sonra basak macinda dograniriz hic konusma hakkimiz da kalmaz.... bir yerden boyle bu tur becereksiz bir MHK derhal geberip gitsin diye dusunuyorum ama onlarda insan... yapamiyorsan istifa et iste... sonucta istifa da bir hizmettir.

Ndiaye neden kadroda degil anlamıyorum maç tam onluk oldu şimdi ortasahada topla dripling yaparak bizi pozisyona sokabilirdi

Taç bizim değil fanatiklik yapmayalım arkadaşlar. Açık bi pozisyon değil hakeme yüklenilecek 2 pozisyon var biri Caner’in sarısı diğer luyindamanın atlanan dirseği.
Her tercih hakkını bizden yana kullanıyor zira :)

İlk yarı tüm takım çok istekliydi. Hepsi şampiyonluğa inanmış. Sahada bunu gördüm. Herkes defansa yardım etti. Feghouli Belhanda ve Onyekuru dahil.

Diane’nin gol attığımız pozisyonda taçı hemen kullanması akıllıcaydı, golde payı çok büyük. Donk’un bencillik yapmayıp pas atması da çok doğruydu. Ona da tebrikler.

Diagne bu maç da iyi pozisyon almıyor ve çok yere düşüyor. Bunlar umuyorum ki fiziğinin yetersizliğindendir. Yeni sezon öncesi kampıyla kendine gelmesini diliyorum.

Ben olsam Belhanda’yı çıkartırım ki iyi futboluna rağmen bunu söylüyorum. İlk yarının sonunda aldığı karttan ötürü ikinci yarı tahmin ediyorum Beşiktaşlı oyuncular hep üstüne oynayıp attırmaya çalışacaklar. Dikkatli olmakta fayda var.

Emre Akbaba bu maç girerse iş yapabilir çünkü Beşiktaş’ın saldırmaktan başka şansı yok. Bu nedenle boşluk bırakacaklar. Emre de boş alana koşup gol koklamada başarılı bir oyuncu.

Geri
Üst Alt