Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
çok şükür. Hepsini üst üste dizdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum niye üzgün gibisin anlayamadım yav?Diagne'nin şutu dışında net pozisyonumuz var mı? Varsa da ben görmedim..
Renkdaslar Bugün benim dogum günüm. Çok sikintili bir yil geçirdim. Su an Bu takimin basarisi disinda yüzümü güldürecek fazla birseyim yok. Umarim hep beraber yarin aksam yüzümüz gülecek. Mayislar bizimdir. Inaniyorum olacak️
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bülent yıldırım'ın heykeli dikilmeli
Burak'ın bir pozisyonu var ciddi anlamda.Bireysel hatalardan dolayı dediğim gibi oynadık zaten. Panik havası vardı takımda. Top girmediği için şanslıyız açıkçası..
O arkadas buyuk ihtimal kripto cok takilmayinyani bence
Üzgün değilim önemli olan 3 puan yazdım zaten sadece iyi oynadık diyenleri görüp bence oynamadık diyorumDostum niye üzgün gibisin anlayamadım yav?
Şu 2 maçı alıp Başak maçında ilan etsek o kadar anlamlı olur ki..Burak'ın bir pozisyonu var ciddi anlamda.
İlk devre pozisyon vermedik bile galiba.
İstenilen seviyede kesinlikle değiliz bencede ama abartıldığı kadar da kötü değiliz. Avrupa da hiç şansımız olmaz ne bu oyun nede bu kadro ile.
bjk da sonuçta ligin güçlü denilen takımlardan . Şampiyon oluyoruz bu arada farkındamısınız ?
Büyük takım gibi oynadık. Cl de eşleştiğimizde karşı takımlar nasıl oynuyorsa bugün bizde o oyunu gördüm. Adamlar hata yaptı affetmedik. 60 dk top oynayamadılar sonra takım rölantiye aldı. Bence böyle maçlarda bundan iyi oyun beklememek lazım.Üzgün değilim önemli olan 3 puan yazdım zaten sadece iyi oynadık diyenleri görüp bence oynamadık diyorum![]()