O diilde o kadar övülen beşiktaş bu muydu yani.. Ne oynadılar su maç.. buraktan hic bahsetmiyorum Luyindama ile Marcao kargaya çevirdi son haftalarin kartalını (!)

ya bir pozisyonda iki besiktasli kanat cirpiyordu acil o pozisyonu bulalim.

Çok kritik bir haftada cok önemli bir galibiyet aldık Bjk saf dışı kaldı biz lider olduk Akbil moral olarak daha da çöktü daha ne olabilir renkdaslar ...

Renkdaslar Bugün benim dogum günüm. Çok sikintili bir yil geçirdim. Su an Bu takimin basarisi disinda yüzümü güldürecek fazla birseyim yok. Umarim hep beraber yarin aksam yüzümüz gülecek. Mayislar bizimdir. Inaniyorum olacak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Dogum gunun kutlu olsun kardesim
Al sana Sampiyonluk
Umarim diger sorunlarin da bugunden sonra tek tek hallolacak

senor hoca eski trabzonlular gibi galatasaraya sempati duyanları vardı yuzde 50 ts yuzde 50 gs onlar gibi konusuyor suan.

Bireysel hatalardan dolayı dediğim gibi oynadık zaten. Panik havası vardı takımda. Top girmediği için şanslıyız açıkçası..
Burak'ın bir pozisyonu var ciddi anlamda.

İlk devre pozisyon vermedik bile galiba.

İstenilen seviyede kesinlikle değiliz bencede ama abartıldığı kadar da kötü değiliz. Avrupa da hiç şansımız olmaz ne bu oyun nede bu kadro ile.

bjk da sonuçta ligin güçlü denilen takımlardan . Şampiyon oluyoruz bu arada farkındamısınız ?

Burak'ın bir pozisyonu var ciddi anlamda.

İlk devre pozisyon vermedik bile galiba.

İstenilen seviyede kesinlikle değiliz bencede ama abartıldığı kadar da kötü değiliz. Avrupa da hiç şansımız olmaz ne bu oyun nede bu kadro ile.

bjk da sonuçta ligin güçlü denilen takımlardan . Şampiyon oluyoruz bu arada farkındamısınız ?
Şu 2 maçı alıp Başak maçında ilan etsek o kadar anlamlı olur ki..

Üzgün değilim önemli olan 3 puan yazdım zaten sadece iyi oynadık diyenleri görüp bence oynamadık diyorum :)
Büyük takım gibi oynadık. Cl de eşleştiğimizde karşı takımlar nasıl oynuyorsa bugün bizde o oyunu gördüm. Adamlar hata yaptı affetmedik. 60 dk top oynayamadılar sonra takım rölantiye aldı. Bence böyle maçlarda bundan iyi oyun beklememek lazım.

Geri
Üst Alt