En önemlisi doğru 1 oyun oynadık.Sadece hocanın Ndiaye kararını hatalı buldum bu maçta.En kötü yedekte olmalıydı.2.yarı 60 dan sonra selçuk gireceğine o girerdi maçı koparırdı.

ya hala kaleye 70 metre mesafedeki pozisyon ici agliyorlar lan kalenize en uzak mesafe bizim kaleye kaleyi gectim korner cizgisine daha yakin şuursuzlar ya.

Kaç haftadır diyorum size dimi pozitif enerji yayın, bari şu son maçlarda destek olun ondan sonra bol bol eleştirmeye vaktiniz kalacak dedik dimi? hadi şimdi tam sinerji devam. Anlık reaksiyonlar dışında negatif yorumları devam ettirmeyin
Kardeş diagnenin köyünden misin kabile büyüsü mü yapiyorsunuz?

Nerdeyse pozisyon vermediğimiz maçta 2 golle derbi kazanmışız ,hatta az daha becerikli olsak kontralarda 4,5 olacak, hala beğenmeyenler var aramızda.. bu kadar mukemmelliyetciyseniz cityi falan tutun arkadaş , milletin sevincini de baltalamayin..
Hacı bunlar malum partiye oy verenler gibi akıl tutulması yaşıyorlar. Gözlerine sctıklarım gözleri kör olmuş

Takım adına en sevindiğim şeylerden biri defansif olarak çok iyi seviyeye geldik. Bu takıma bir kaç karakterli oyuncu serpiştirmeliyiz. Kırılgan oyuncuları ayıklamalıyız

Sene sonu şampiyon olursak reis çok kelle alacak çok sene başından beri söylüyorum hatta akbile yapilanlar ortaya çıkararak görün eğlenceyi

Bu maçta iki şeyi anlamadım, birincisi Beşiktaşlıların neye itiraz ettiği, diğeri de bazı Galatasaraylıların neden hala Terim'i eleştirdiği. 1. golden önceki pozisyonda top Caner'in az da olsa topuğuna çarpıyor ve yön değiştiriyor. Onun da ötesinde hakem yanlış ya da doğru bir karar verdikten sonra Beşiktaşlı oyuncular neden uyuyorlar, geri koşşaydılar. Galatasaray çok hızlı bir şekilde çıktı ve güzel bir gol attı.

İkinci olarak Galatasaray bence gayet güzel futbol oynadı. Takımda ve Terim'de büyük bir kusur göremedim. İlk yarı bariz üstündü. Bir ara top oynama yüzdesinde %60'ı yakaladı. 70lerden sonra biraz geri vites yaptı ki bu normal üstelik rakip Beşiktaş, küçümsenecek bir rakip değil. İlla ki atakları olacak 2-0 gerideler.

hahaha olm çok eğlenceli ya bu bjk triplere filan giriyor ya iki senedir böyle gelip bizi yenerek şampiyon filan olabileceklerini sanıyorlar, sarıyor ya

Sivasspor 1-1 Başakşehir
Galatasaray 2-0 Beşiktaş

1- Galatasaray 63
2- Başakşehir 63
3- Beşiktaş 59

Hafta böyle bitecek
Selamlar dostlar ne dediysek o, Son haftalarda iyi bir tahmin serisi yakaladım Rizeye de bir ayar çekeceğim. Bu arada şampiyonluğa giden bir Beşiktaş yoktur Galatasaray ile oynamamış bir Beşiktaş vardır.

Geri
Üst Alt