- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen kimTebrikler Sergen
Kardeş diagnenin köyünden misin kabile büyüsü mü yapiyorsunuz?Kaç haftadır diyorum size dimi pozitif enerji yayın, bari şu son maçlarda destek olun ondan sonra bol bol eleştirmeye vaktiniz kalacak dedik dimi? hadi şimdi tam sinerji devam. Anlık reaksiyonlar dışında negatif yorumları devam ettirmeyin
Hacı bunlar malum partiye oy verenler gibi akıl tutulması yaşıyorlar. Gözlerine sctıklarım gözleri kör olmuşNerdeyse pozisyon vermediğimiz maçta 2 golle derbi kazanmışız ,hatta az daha becerikli olsak kontralarda 4,5 olacak, hala beğenmeyenler var aramızda.. bu kadar mukemmelliyetciyseniz cityi falan tutun arkadaş , milletin sevincini de baltalamayin..
Iki goldede o var amaYalnız Diagne tarihimizin en kalın kazığı.. Hadi gol atamıyorsun anladık..
Oyunun içinde gel verkaç yap baskı yap pres yap.. defansa yardım et..
Abi hiçbiri yok hiçbiri..
Doğru aga. Diagne dokunmamış ama hanle ediyor. Manyak hiç hareketlenmese belki de yerdi onu kariusbelhandanın iptal edilen golüne ne diyorsunuz? doğru muydu iptali
Selamlar dostlar ne dediysek o, Son haftalarda iyi bir tahmin serisi yakaladım Rizeye de bir ayar çekeceğim. Bu arada şampiyonluğa giden bir Beşiktaş yoktur Galatasaray ile oynamamış bir Beşiktaş vardır.Sivasspor 1-1 Başakşehir
Galatasaray 2-0 Beşiktaş
1- Galatasaray 63
2- Başakşehir 63
3- Beşiktaş 59
Hafta böyle bitecek