Bu arada Luyindama Burak'i boş kutu kola tenekesi gibi ezer muhtemelen. Burak bey de bol bol offside'a düşüp, ayağına atılan her topu ağaca atılmış gibi sektirmek suretiyle eski takımına kazandıracaktır şüphesiz.
@sporcope adlı kişinin Tweetine göz at:

Beşiktaşı son 20 sezonda 15 defa yenmişiz içeride.

Fener bizi içeride son 20 yılda 14 defa yenmiş iceride.

Son 20 yıllık dönemde içerideki en çok mac kazanma gs-bjk maçlarında galatasaray a ait..

matkap ne ağladın be olm.Kabül et artık Bu Ligin Babasıda Kralıda Padişahıda biziz

Bırakın ağlasınlar. Beyaz tv falan izleyip boluna sinirlerinizi germeyin. Mesela ben hiç izlemem hiç de kaybettiğim bir şey yok

Maçtaydım yeni geldim şu açıdan izlediğim için her futbolcuyu dikkatle takip edebildim

8XGYkC.jpg

Muslera : Kalede güven verdi. Muslera var rahat olun demeyi özlemişiz ayrıca oyuna topu çok düzgün soktu ve kurtarışlarıyla çok iyi bir maç çıkardı.

Luyindama : İlk yarı heyecan mı yaptı nedir çok kötü başladı. Sürekli riskli paslar yaptı takımı yakabilirdi neyse ki ikinci yarı düzeldi. Burak bu adamdan 1 tane bile top alamadı.

Marcao : Oyuna topu çok iyi soktu ikinci yarıda hep kademedeydi başarılı bir maç çıkardı.

Nagatomo: Hücüm anlamında etkisizdi çok fazla ileri çıkamadı ama defansta şov yaptı. Ljiaic ve Quaresma bir kere bile Japonu geçemedi hep geriye oynamak zorunda kaldılar.

Mariano: Feghouli ile yine iyi anlaştılar bu maçta hücüma çok katkı verdi.

Donk: Çok rahat. İlk yarı orta alanda bir sürü top kaptırdı ve kontra yememize sebep oldu 2.Yarı biraz daha iyi oynasa da rahatlığı güven vermiyor.

Fernando: İlk yarı tutuktu çok fazla top çalmadı ama ikinci yarı iyiydi.

Belhanda: Başarılı bir maç çıkardı. Zaman zaman topla çok fazla oynuyor bu alışkanlığından vazgeçip daha basit oynaması lazım. Çok rahat gol atacağımız pozisyonda aşırtma deneyerek saçmaladı.

Feghouli: Bence maçın en iyi adamıydı. Adamdan top almak çok zor. Çalım, hızlı oynama, basit düşünme hepsi var. Tek pasla Belhanda'yı Onyekuru'yu ve Diagne'yi hep kaleciyi karşı karşıya bıraktı. Helal olsun takımın en çok kazanan ama en yetenekli futbolcusu.

Onyekuru: Normalde Onyekuru'yu hep eleştiririm ve oyununu beğenmem ama bu maç iyi oynadı. Hızıyla rakip defansı yıprattı topu 3.bölge de tuttu ama son vuruşları yine kötüydü.

Diagne: Bu adamı söverek değil gülerek izledim. Kağnı gibi. Fizik olarak tam bir pivot santrafor ama fiziğini asla kullanamıyor. Hava topu alamıyor, ayakta duramıyor, pres bile yapmadı. Penaltı pozisyonunda Onyekuruya atsa maç 3-0 bitecekti. 10 milyon euro verilecek bir futbolcu asla değil.

Ayrıca Caner her pozisyonda hakeme itiraz etti atılmalıydı. Burak içinse söylecek laf bulamıyorum sahtekarlığım kitabını yazmış her pozisyonda kendini yere attı.

Ulan bu ne algıdır, fiko 40 dkdır ağlıyor beyaz futbolda.

Sinan cıkıyor fazla efendiyiz diyor

Çakar cıkıyor oynanan oyunu görün artık diyor

Nasıl is lan bu, altı üstü bi taç lan, ki caner’e değdiği de net belli zaten. Cidden anlayamıyorum. Hakemin 2 hatası var. Donk ve luyindama sarı kartla bitirmeliydi macı, baska bi bok yok

Ulan bu ne algıdır, fiko 40 dkdır ağlıyor beyaz futbolda.

Sinan cıkıyor fazla efendiyiz diyor

Çakar cıkıyor oynanan oyunu görün artık diyor

Nasıl is lan bu, altı üstü bi taç lan, ki caner’e değdiği de net belli zaten. Cidden anlayamıyorum. Hakemin 2 hatası var. Donk ve luyindama sarı kartla bitirmeliydi macı, baska bi bok yok
Biz bundan daha net taçta golü yedik fb maçında. Bunlar neyin derdinde? Ki zaten canere değiyor o top

Geri
Üst Alt