aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ
Bi bu bi de mesiktasim mragaoda mortoyu yendi var..

aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ

karta go go go

4 sene ust uste sampiyonluk icin yapilmasi gerekenler:

Abdurrahim albayragi transferden al.

Omer bayram,sinan gumusu felan sadaka ver fenere

Luyi,marcao,linnes,muslera, belki feg haric takimi degistir.

Forvetine iyi adamlar koy.

Kanatlar hizli ve iyi olsun.
+ iyi bir teknik direktor getir

Asporda bjk lı Okan Koçu izliyorum...

Maçın kaderini hakem belirlemiş bilmem ne....

Tamam bjk aleyhine iki üç yanlış faul kararı olmuş da hiçbiri maçı etkileyen kararlar değildi ki.

Sezon başından beri katledildik istikrarlı şekilde be. Boş boş ezik bir şekilde ağlıyor herifler.

okan koç bjk dan kaçıp floryaya gelip bizim formayı giyip poz verdiğinde bjk işi bozmasaydı bugün tam tersi şeyler konusuyor olurdu.
kendısını çokda şaapmamak lazım

ulan rizeyi yenebilsek ibb maçı muazzam olacak yav. rizeyi yen şampiyonluk maçına çık
o maçtada meselen olan kim varsa bağırta bağırta yen müthiş bi final olurdu
O maç tribünler Başakşehir'in üstüne çöker gene şampiyonluğu alırız bu hafta kazandığımız taktir de şampiyonluk maçında efsane bir tribün performansı olur

Asporda bjk lı Okan Koçu izliyorum...

Maçın kaderini hakem belirlemiş bilmem ne....

Tamam bjk aleyhine iki üç yanlış faul kararı olmuş da hiçbiri maçı etkileyen kararlar değildi ki.

Sezon başından beri katledildik istikrarlı şekilde be. Boş boş ezik bir şekilde ağlıyor herifler.
Altı üstü olan hatalı diyebileceğimiz kararlar da neciple vidanın sarı kartları. Başka ne var biri söyleyebilir mi? Yani neye bu kadar isyan ediyorlar anlamış değilim. Ne yapsın hakem olmayan p6 uydurup galip mi getirsin

Hahahahah Okan Koça acayip girmiş bugünkü galibiyet adam küstüm konuşmuyorum diyor

Bizim sezon başından beri ağzımıza ettiler lan. Konya maçında 2 puanımızı çaldılar, fb maçlarında 4 puanımı çaldılar, ilk bjk maçında p6 vermedi vidanın ele yani ne yapalım yıkalım mı ortalığı? Yüzsüz şerefsizler o zaman hakem hata yapar diyordunuz. Lan o puanlarımız çalınmasa şuanda açık ara şampiyonduk

Geri
Üst Alt