Altı üstü olan hatalı diyebileceğimiz kararlar da neciple vidanın sarı kartları. Başka ne var biri söyleyebilir mi? Yani neye bu kadar isyan ediyorlar anlamış değilim. Ne yapsın hakem olmayan p6 uydurup galip mi getirsin
Sorun şu galiba.
Sezon başından beri hemen hemen tüm maçlarında rakipleri katlettiler az çok ve aleyhine sıfıra yakın hatalar olunca birden iki üç aleyhine hatta olup bide mağlup olunca....

Alışık değiler tabiki.

Ben kötü oynadıgımızı düşünmüyorum. 1 0 dan sonra topu tutmak yerine rakibe verdik . Kontra aradık pozisyonda bulduk sert savunmayla pozisyon vermedik . Koyduk geçtik :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan rizeyi yenebilsek ibb maçı muazzam olacak yav. rizeyi yen şampiyonluk maçına çık
o maçtada meselen olan kim varsa bağırta bağırta yen müthiş bi final olurdu

Başak ankaragücüne yeniliyormu bide muazzam olur :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok kötüydük ama yata yata kazanmayı bildik
maçın adamı fernando
luyindama ve marcao 2lisi ligin çok çok üstünde olduğunu kanıtladılar,Cl çeyrek-yarı final oynattırır bu ikili müthişler,qralı paket yaptılar:tbr:

GS bu maç ile BJK'ye "HADİ GİT OTEDE OYNA" dedi.
Şimdi tek rakip Başakşehir kaldı.
Haftaya biz önce Rize ile deplasmanda, Başakşehir de bir gün sonra kendi evinde Ankaragücü ile oynayacak.
GS Rize'yi Rize'de yenerse, bir sonraki gün Başakşehir Ankaragücü'ne dahi puan kaybeder.
Belki de arenada Başakşehir'den 1 puan alsak dahi şampiyon olacağız!

D51F7JcW0AUS_Pn.jpg

Bestas maçını gece yarısı ikinci kez yayıncı kuruluştan izliyorum.

Bu maçda kilidi çözen olay, hızlı oyunumuzdu..

Bizim klasik yavaş yan pas-geri pas oyunumuz bu macta yoktu. Genelde dikine ve hızlı oynadık. Bireysel hatalarımız tabii ki vardı.. Ama uzun bir aradan sonra ilk defa oyundan keyif aldım ve sampiyonluk hayalleri kurmaya basladım.

Rize maçı gelsin :))

Tiner satışlarında artış olduğu doğru mu?

TRT de yavaşlatır bir şekilde taç pozisyonunu izledim. Bünyamin Gezer taç bjk lehine olması gerekirdi diye demeç verdi...

Canerin Topuğuna sıyrılıp gidiyor kesinlikle. Kör mü bunlar yoksa bende mi sorun var anlayamadım

Bana gore hakemin 2 hatasi var. Biri Marcao faulu digeri de Necip Donk pozisyonu.
Tac olayi da %50 gibi. Mesela topun yonu veya seyir hizi mutlaka degisiyor fakat 2 seyden emin degilim. Top ya Canerin topugunu siyiriyor gibi veya top ilk anda zemine carpip hafiften yon degistiriyor. Belki 20 defq izledim amq karar verenedim. En iyi aci ofsayt kamerasinin oldugu aci. Top boyle tam orta saha ceza sahasinin arasinda hafiften yon degistiriyor. Ayni bilardo topu gibi. Ayrica Mariano bayagi kuvvetli vuruyor ama top son anlarda yavasliyor. Fakat ben tac pozisyonunun bu kadar konusulmasini cok ahmakca buluyorum.

Geri
Üst Alt