TRT de yavaşlatır bir şekilde taç pozisyonunu izledim. Bünyamin Gezer taç bjk lehine olması gerekirdi diye demeç verdi...

Canerin Topuğuna sıyrılıp gidiyor kesinlikle. Kör mü bunlar yoksa bende mi sorun var anlayamadım

Sende sorun yok canerin ayagına net sürtüyor top.Hade onuda geçtim körsün görmüyorsun madem, topun canerin ayagına sürttüğünde hafifce yön değiştirtiğini nasıl sezemiyorsun.Mal olmak lazım harbi bunu anlamamak için.

Düşünsene belli belirsiz bir taç pozisyonu yüzünden kıyamet koptu.

Beşiktaş rizespor deplasmanında bozuk varla ofsayttan iki gol attı, tek kelime bir şey diyen olmadı.

Galatasaray lehine yanlış taç verilse kıyamet kopuyor, ki yüz kere izledim değiyor mu değmiyor mu belli bile değil; diğerlerine olunca evet ama zaten beşiktaş/fenerbahçe/başakşehir veya trabzonspor kazanmayı hak etmişti. Galatasaray olunca kollanıyorlar!1!!!!!!1111!!111

Düşünsene belli belirsiz bir taç pozisyonu yüzünden kıyamet koptu.

Beşiktaş rizespor deplasmanında bozuk varla ofsayttan iki gol attı, tek kelime bir şey diyen olmadı.

Galatasaray lehine yanlış taç verilse kıyamet kopuyor, ki yüz kere izledim değiyor mu değmiyor mu belli bile değil; diğerlerine olunca evet ama zaten beşiktaş/fenerbahçe/başakşehir veya trabzonspor kazanmayı hak etmişti. Galatasaray olunca kollanıyorlar!1!!!!!!1111!!111
Hayır aynısı bizde oldu belhanda vardı pozisyonun içinde. Ne kadar götoş varsa onlar da koşsaydı hakem yanlış karar verebilir diyordu.
Biz bu hakemlerle olmaz derken imza topluyorlardı o kadar güzel oluyor ki

Hayır aynısı bizde oldu belhanda vardı pozisyonun içinde. Ne kadar götoş varsa onlar da koşsaydı hakem yanlış karar verebilir diyordu.
Biz bu hakemlerle olmaz derken imza topluyorlardı o kadar güzel oluyor ki

14-15 sezonunda Arenada taça çıkan topla fenerden gol yedik. Derbi 2-1 bitti, ikili averaj yüzünden şampiyonluğumuz bir hafta gecikti.

Bu seneye geliyorum

Beşiktaş deplasmanında olmayan serbest vuruştan penaltı oldu, aynı maçta yüzde yüz penaltımız yendi. Üç puan gitti.
Fenerbahçe arena'da olmayan serbest vuruşun ardından penaltı kazanıp gol attı, sonra olmayan taçtan gol attı. İki puan gitti.
Fenerbahçe deplasmandaki maçta topu faulle kapıp gol attı. 2 puan gitti.

Derbilerde hakem yüzünden giden 7 puan, yorumcular bıyık altından gülüyordu o zamanlar. Şimdi kaleye 70 metre mesafede, kameralarla bile kimden çıktığı belli olmayan pozisyon için ağlaşıyorlar.

2014-2015 24 mayıs pazar 2-0
2017-2018 29 nisan pazar 2-0
2018-2019 5 mayıs pazar 2-0

standart tarife

15-16'da Fb sampiyon olmasin diye bunlari yenmeye niyetimiz yoktu.16-17'de de Tudor'un 3'luye dondugu ilk macti.Talisca'nin balik goluyle yendiler.2 derbi galibiyeti alinca Fenerbahce sandilar kendilerini.Siz kimsiniz olm?Bizim sansimiz fenere tutmuyor sizle alakamiz yok.

Senol mac sonu aciklamasinda

dogrudur yanlistir orasi ayri ama bir iki kararla bizim oyunculardaki bu macla ilgili ozguven sorunu gun yuzune cikti, bahane ariyorlardi buldular ve maci biraktilar baska seylerle ugrastilar
diyor

Tam kelimeler bu degil ama anlatmaya calistigi bu

45231

yalniz gecen hafta da aynisiydi goruldugu uzere nasil cizgi cizip ayarladiklari ayan beyan ortada.

Ofsaytta çığır açıyorlar resmen. Geçen hafta ve bu hafta 2 tane buz gibi p6mızı yediler, fbye de resmen bi gol hediye ettiler.

Büyük konuşma renktaş.

Tüm forum ve taraftarlar havaya girmiş ancak daha 3 tane çok önemli maçımız var.
Konsantrasyonu düşürmeden devam etmek gerekiyor.

Geri
Üst Alt