Beşiktaş kazanıra 300 lira oynadım.

Biz kazanır veya berabere biterse şampiyonluk yarışında hala çok iddialı olacağız ve maneviyat giden 300 liradan daha büyük olacak.
Beşiktaş kazanırsa inanılmaz mutsuz olacağım buna karşılık olayı unutmam için bir hafta sarhoş gezmeme yetecek içki parası çıkacak.

Beşiktaş kazanıra 300 lira oynadım.

Biz kazanır veya berabere biterse şampiyonluk yarışında hala çok iddialı olacağız ve maneviyat giden 300 liradan daha büyük olacak.
Beşiktaş kazanırsa inanılmaz mutsuz olacağım buna karşılık olayı unutmam için bir hafta sarhoş gezmeme yetecek içki parası çıkacak.

İnşallah kuponunu kaybedersin Allah’ın tinercisi

Tamamen totem mesajidir.Cok İyi Galatasarayli olduğu muhakkak bu renktaşımızın hislerini paylaşıyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir Galatasaraylı asla sampiyonluk yolunda rakibinden cekinmez.

5 mayis manidar bir tarih

Bir Galatasaraylı asla sampiyonluk yolunda rakibinden cekinmez.

5 mayis manidar bir tarih

Beşiktaş'tan değil de Beşiktaş güdümlü hakemler ve TFF'den çekiniyorum. Bülent Yıldırım seneye hakemliği bırakacakmış. Bu sene çeker operasyonu bitirir mesela... Nasıl olsa seneye yok tam tetikçi adayı.

Beşiktaş'tan değil de Beşiktaş güdümlü hakemler ve TFF'den çekiniyorum. Bülent Yıldırım seneye hakemliği bırakacakmış. Bu sene çeker operasyonu bitirir mesela... Nasıl olsa seneye yok tam tetikçi adayı.

derbilerde galatasarayi hep ezdiler bu sene basrollerde cogunlukla bu hakemler vardi.

Bugün kimsenin gotu yemez o statda hak yemeye

İmamoglu ve baskan yana olacakmi aksam dosta guven dusmana korku versinler iyi olur

Bugün skandal hakem kararları çıkarsa artık taraftar olarak çok büyük, hiç unutulmayacak tepkiler şart. Şiddete tabi ki karşıyız o manada demiyorum ama onun haricinde herşey yapılmalı

Bugün skandal hakem kararları çıkarsa artık taraftar olarak çok büyük, hiç unutulmayacak tepkiler şart. Şiddete tabi ki karşıyız o manada demiyorum ama onun haricinde herşey yapılmalı
Sahayi dalip hakem tekme tokat dövülmeli

Geri
Üst Alt