1 kare 2 adam

45126

Şu ana kadar sadece 1 kere totem yaptım. Hatırlayanlar vardır Igor Tudor gelirse FM hediye edeceğimi söylemiştim ve 1 gün sonra açıklandı anasını satim

Benzerini yapsam tutar mı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu ana kadar sadece 1 kere totem yaptım. Hatırlayanlar vardır Igor Tudor gelirse FM hediye edeceğimi söylemiştim ve 1 gün sonra açıklandı anasını satim

Benzerini yapsam tutar mı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her türlü toteme ihtiyacımız olacak bugün.

maçlardan önce şöyle yarım saat dolaşmaya çıkıyorum. ilginç şekilde çıktığım zaman hepsini kazandık. geçen hafta konya maçında ve erzurna maçında çıkmamıştım. yukardaki parkı turlayıp geliyorum maçlardan önce. bu maçta yapsam mı acaba hiç de çıkasım yok dışarı. çıkacağım zaman zaten çok istekli oluyodum :(

bugün bi bokluk var ama hayırlısı

maçlardan önce şöyle yarım saat dolaşmaya çıkıyorum. ilginç şekilde çıktığım zaman hepsini kazandık. geçen hafta konya maçında ve erzurna maçında çıkmamıştım. yukardaki parkı turlayıp geliyorum maçlardan önce. bu maçta yapsam mı acaba hiç de çıkasım yok dışarı. çıkacağım zaman zaten çok istekli oluyodum :(

İçim rahat ALLAH KERİM FATİH TERİM!
db8bc4f747adf31f6faabcefe6caba6c.jpg

SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çık canım kardeşim çık

Maça hazırız. Yeneceğiz takıma güvenim tam. Taraftara güvenim tam. Şampiyonluk için en önemli viraj.
Başarılar ASLANLAR

Geri
Üst Alt