Ozan Kozan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2010
- 3.071
- 2.049
- 1.563
Kaybedip havlu atacakmisiz gibi bir his var icimde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Şu ana kadar sadece 1 kere totem yaptım. Hatırlayanlar vardır Igor Tudor gelirse FM hediye edeceğimi söylemiştim ve 1 gün sonra açıklandı anasını satim
Benzerini yapsam tutar mı acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aklinda soru isareti olanlara gelsinhayır inanırız
Televizyon için dns değiştirebilirsin.Televizyon modellerine göre Youtube videolarından bakabilirsin.Yapamazsan da arkadaşının bilgileriyle kaydolursun..televizyonda nasil olacak o abi
bu arada benim tc kimligim yok bi arkadasin tcsini kullansam olur mu bilgin var mi
İçim rahat ALLAH KERİM FATİH TERİM!maçlardan önce şöyle yarım saat dolaşmaya çıkıyorum. ilginç şekilde çıktığım zaman hepsini kazandık. geçen hafta konya maçında ve erzurna maçında çıkmamıştım. yukardaki parkı turlayıp geliyorum maçlardan önce. bu maçta yapsam mı acaba hiç de çıkasım yok dışarı. çıkacağım zaman zaten çok istekli oluyodum
bugün bi bokluk var ama hayırlısı

Çık canım kardeşim çıkmaçlardan önce şöyle yarım saat dolaşmaya çıkıyorum. ilginç şekilde çıktığım zaman hepsini kazandık. geçen hafta konya maçında ve erzurna maçında çıkmamıştım. yukardaki parkı turlayıp geliyorum maçlardan önce. bu maçta yapsam mı acaba hiç de çıkasım yok dışarı. çıkacağım zaman zaten çok istekli oluyodum
bugün bi bokluk var ama hayırlısı
1.75 Diagne
2.25 Onyekuru
2.75 Feghouli
3.25 Belhanda
3.75 NDiaye
2.10 Burak Yılmaz
3.00 Ljajic
3.25 Güven Yalçın
3.25 Quaresma
3.25 Lens
Kim gol atar oranları