Şu başak ne zaman pazartesi maç yapacak acaba.Adamların stres katsayısı artıp puan kayıpları cogalınca artık 2 gün önceye koymaya basladılar maclarını.

Biletler satışa bugün çıkıyor. Maça gelmeyi çok istiyordum ama son anda bir işim çıktı. Yine de 50 bin aslan olacaktır statta inşallah. Ramazan arefesinde güzel bir atmosfer oluşur.

Maçın hakemi de bugün öğleden sonra açıklanır. Bülent Yıldırım diyorlar. Ben olsam Halil Umut Meler ya da Suat Arslanboğa'yı tercih ederdim. Ümit Öztürk'ün de hakemlik hayatını bitirdi bu arada TFF denen rezil kurum.

Son 3 hafta tüm maçlar aynı saatte başlamalı ve hakemler de kurayla çekilmeli. Adaletli olan bunu gerektirir.

Biletler satışa bugün çıkıyor. Maça gelmeyi çok istiyordum ama son anda bir işim çıktı. Yine de 50 bin aslan olacaktır statta inşallah. Ramazan arefesinde güzel bir atmosfer oluşur.

Maçın hakemi de bugün öğleden sonra açıklanır. Bülent Yıldırım diyorlar. Ben olsam Halil Umut Meler ya da Suat Arslanboğa'yı tercih ederdim. Ümit Öztürk'ün de hakemlik hayatını bitirdi bu arada TFF denen rezil kurum.

Son 3 hafta tüm maçlar aynı saatte başlamalı ve hakemler de kurayla çekilmeli. Adaletli olan bunu gerektirir.

Maçlarımızda öyle art niyetli hakem performansları oldu ki bir tanesi ümit öztürkün gördüğü muameleyi görmedi..

ali palabıyık, hüseyin göçek...Bu adamlar göstere göstere hakkımızı çaldılar.
Heleki deplasmandaki hatay kupa maçı gibi hakem kararları taihte yoktur.
O maçı yöneten ahlaksız yaşar kamal u şu ligde hala maç yönetiyor.Tabi burda vardakilerde en az bunlar kadar şerefsiz.

Ama şu yorumları yapacak adamlar yok başımızda.
Evet tepki veriyorlar ama yeterli değil.

aslında bunları öyle bir rezil edersin ki ama başımızdakilerde o istek o hırs yok.

Ben de bugün alacaktım da bugün gs bonus kartı olanlara çıkıyormuş sadece öyle bir şey dedi bi arkadaş doğru mu? Bilen biri acil cevaplarsa sevinirim..

bunlarin oyun plani komple buraka bagli, buraka kilitledinmi bir bok yapamazlar

Ben de bugün alacaktım da bugün gs bonus kartı olanlara çıkıyormuş sadece öyle bir şey dedi bi arkadaş doğru mu? Bilen biri acil cevaplarsa sevinirim..
Bugün gs bonus kartı olanlar alabiliyor. Sen yarın alabilirsin. Bilet fiyatları da uçmuş durumda. Almanya'dan geleceksin sanırım.

Kategori 10-11 kale arkası 150-175 tl sanırım kuzey tribününden al orası daha çoşkulu kalabalık ve güzel oluyor
..
IMG-20190501-WA0003~2.webp

Aynen kuzeyden alacağım..

Nagatomo tribüne gönderilsin ilk 11'de Linnes başlasın. Tribüne gönderilecek diğer isim ise Diagne ya da Mitroglou'dan biri olur. Bence Diagne çıksın. Zaten penaltı atmak dışında fazla bir işe yaramıyor. Forvette ya Onyekuru ya da Mitroglu oynasın. Kostas atamasa bile en azından duvar falan oluyor, ver kaç yapıyor, asist yapıyor. Diagne'nin kaç asisti var. Son haftalardaki oyuncu performanslarına bakarak en ideal kadro bu şekilde olmalı. Son olarak, oyuncu değişikliği için dakika 80'i beklememeli artık Fatih Terim şöyle 60. dakika da falan Kostas'ı oyuna soksun. Emre Akbaba'yı, Selçuk'u falan alsın.

Muslera
Mariano Marcao Luyindama Linnes
Fernando Donk
Feghouli Ndiaye Belhanda
Onyekuru​

Geri
Üst Alt