Sercan Yenidinç
Sarı Üye
- 25 Mart 2018
- 729
- 232
- 288
Gooooooollllll bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetMaç hakemleri ne zaman belli oluyor, perşembeleri mi?
Biletler satışa bugün çıkıyor. Maça gelmeyi çok istiyordum ama son anda bir işim çıktı. Yine de 50 bin aslan olacaktır statta inşallah. Ramazan arefesinde güzel bir atmosfer oluşur.
Maçın hakemi de bugün öğleden sonra açıklanır. Bülent Yıldırım diyorlar. Ben olsam Halil Umut Meler ya da Suat Arslanboğa'yı tercih ederdim. Ümit Öztürk'ün de hakemlik hayatını bitirdi bu arada TFF denen rezil kurum.
Son 3 hafta tüm maçlar aynı saatte başlamalı ve hakemler de kurayla çekilmeli. Adaletli olan bunu gerektirir.
Ben de bugün alacaktım da bugün gs bonus kartı olanlara çıkıyormuş sadece öyle bir şey dedi bi arkadaş doğru mu? Bilen biri acil cevaplarsa sevinirim..Biletler satışa bugün çıkıyor. Maça gelmeyi çok istiyordum ama son anda bir işim çıktı. Yine de 50 bin aslan olacaktır statta inşallah. Ramazan arefesinde güzel bir atmosfer oluşur.
Maçın hakemi de bugün öğleden sonra açıklanır. Bülent Yıldırım diyorlar. Ben olsam Halil Umut Meler ya da Suat Arslanboğa'yı tercih ederdim. Ümit Öztürk'ün de hakemlik hayatını bitirdi bu arada TFF denen rezil kurum.
Son 3 hafta tüm maçlar aynı saatte başlamalı ve hakemler de kurayla çekilmeli. Adaletli olan bunu gerektirir.
Bugün gs bonus kartı olanlar alabiliyor. Sen yarın alabilirsin. Bilet fiyatları da uçmuş durumda. Almanya'dan geleceksin sanırım.Ben de bugün alacaktım da bugün gs bonus kartı olanlara çıkıyormuş sadece öyle bir şey dedi bi arkadaş doğru mu? Bilen biri acil cevaplarsa sevinirim..
Yok İstanbul'dayım. Kategori 10-11'den almayı deneyeceğim bakalım..Bugün gs bonus kartı olanlar alabiliyor. Sen yarın alabilirsin. Bilet fiyatları da uçmuş durumda. Almanya'dan geleceksin sanırım.
tek umudum yarin bazilarin 600 cok diyip 2 tane almamYok İstanbul'dayım. Kategori 10-11'den almayı deneyeceğim bakalım..
Kategori 10-11 kale arkası 150-175 tl sanırım kuzey tribününden al orası daha çoşkulu kalabalık ve güzel oluyorYok İstanbul'dayım. Kategori 10-11'den almayı deneyeceğim bakalım..
..Kategori 10-11 kale arkası 150-175 tl sanırım kuzey tribününden al orası daha çoşkulu kalabalık ve güzel oluyor
Ulan harbiden kat 6 -7 bugün dolarsa pis söverim. Nereden geliyor bu paralar diye sorarim kendime