şampiyon olunca g*tünüz kalktı
maçka parkında verir çaRşı

Donk crunch Time anlarina ndiayeye gore kat kat daha ik.

Gormek istedigim kadro:

Muslera
Mariano
Lyundiama
Marcao
Linnes
Fernando
Donk
Feghouli
Belhanda
Henry
Kostas ( futbol anlaminda katilan forvet ihtiyacini gorur)

güzel haber donk babayı çekeriz ortaya 8taşın içinden geçeriz, valla ortasaha böyle sert stoperler de böyle sert olursa burak tecavüze uğrar asdlaskd

Savunmayı çok önde kurmalıyız orta sahamıza kadar çekmeliyiz ve dönen tüm topları süpürmeli, toplamalı ve tekrar atağa başlatmalıyız. Savunmamızın arkasına atılacak uzun toplarda çevik ve hızlı stoperlerimiz var zaten. Tek endişem Burak Yılmaz'ın savunma arkasına kaçması. Çok hızlı forvet Burak, Luyindama ya da Marcao ile baş başa kalırsa deparda ikisini de rahat geçebilir. Buna dikkat ettik mi rahat kazanırız. En az 2 golümüz var diyorum. 1 gol yeme lüksümüz var. 2-0 ya da 2-1 biter.

"Antrenmanda sol üst adale grubunda ağrı hisseden Konstantinos Mitroglou’nun tedavisine başlandı. Oyuncumuzun son durumu yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak."

Musaph bileti hangi kategoriden aldın? Ben passolig'den bakıyorum. Bilet yok gözüküyor.

Başakşehir'in maçı berabere biterse biz de berabere kalırız... (sonraki 3 maçı da alır şampiyon oluruz)

Başakşehir kazanırsa biz de kazanır beşiktaşı yarış dışı bırakırız. (sonraki 3 maçı da alır şampiyon oluruz)

Başakşehir berabere kalır biz de berabere kalırsak bana öyle geliyor ki Beşiktaş Başakşehir'i geçerek ligi 2. bitirir. Başakşehir 3.'lüğe gider geçen sezon olduğu gibi.

Marcao oynayabilecek durumdaysa kadro seçimi de karıştı iyice. 11 yabancı ile çıkıyoruz. Yedeklerde 1 yabancı hakkımız var. Nagatomo veya Linnes'ten biri kadroda olmayacak, o kesin. İkinci isim normalde Donk olurdu ama ben bırakın kadro dışı kalmasını ilk 11 çıkması gerektiğini düşünüyorum. Derbilerde, özellikle iç saha derbilerinde iyi oynuyor. Sakatlık haberi geldiğine göre Nagatomo/Linnes'in yanında muhtemelen Mitroglou olacak tribünde.

Geri
Üst Alt