Twitter'da gördüm de, "Galatasaray, ligde ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı son 15 maçtan sadece 1'ini kazanabildi. (1 Galibiyet - 7 Beraberlik - 7 Mağlubiyet) "

Bu istatistik rezalet yahu. Bir an önce seriye başlamamız lazım.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

Donk , Emre T , Selcuk , Emre A , Yunus , Sinan

Kadro bu olur Mitro sakat

Mitroglou sanırım Beşiktaş maçında oynayamaz, yine de onunla birlikte 1 yabancının daha tribüne çıkması gerekiyor. Bakalım kadroda kim olmayacak bence 3 bek oyuncumuzdan birisi feda edilir bana kalsa Ndiaye hiç kadroya alınmasın Donk-Fernando orta sahası ile çıkalım derim ama o zamanda elimizde alternatif olarak Selçuk ve Emre Akbaba ikilisinden başka orta saha alternatifi kalmıyor

Donk ve Linnes ikilisinin kesinlikle oynaması gerekiyor Ndiaye ve Nagaomo/Mariano ikilisinden birisi oynamasın

48336.jpg

Diagne bir tane atar. İkinci golü muhtemelen Linnes atacak. Maçıda 2-0 alırız.

Twitter'da gördüm de, "Galatasaray, ligde ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı son 15 maçtan sadece 1'ini kazanabildi. (1 Galibiyet - 7 Beraberlik - 7 Mağlubiyet) "

Maglubiyetlerin 3'u Tudor,2'si Riykerink'le.Bu ikisi dusurdu ortalamayi.

rezalet bir istatistik hatta istatistik bile değil.

Ne olursa olsun büyük bir takima yakismayacak bir rezalettir bu sayilar.

Beşiktaş'ı yendirmezler bize görün bakın bu it hakem ondan atandı zaten. Şenol güneşi Fatih hocaya karşı şampiyon yapıp milli takıma öyle yollayacaklar hem moralli hem en iyisi Şenol hesabı. Bu herifler hem Galatasaray hem de Fatih Terim düşmanı.

Kazanamayacağız gibi bir his var içimde, umarım tersi olur. Bunu alırsak şampiyon oluruz, en zor maç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk yenilmeze yüklü girdik artık işe yarasın şu totem fb konya yenemedik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt