Su Badou biraz daha yaratici olsa ve top hakimiyeti filan iyi olsa ( 10 numaraya daha yatkin) Fernando Donk Badou cok iyi olur. Ne Belhanda ne Badou 10 numara ihtiyacini karsilamiyor. Bir kere sut cekemiyorlar. Keske Emre hic sakatlanmasaydi.
Emre gerçekten sakatlık sonrası hala dönemedi yoksa gerçekten çok işimizi görürdü ama dediğin gibi Badou net bir 8 veya 1 değil Belhanda da son maçlarda yine can sıkıcı hale geldi Diagne ile penaltı tartışması sonrası takım için oynamıyor gibi geliyor bana

Emre gerçekten sakatlık sonrası hala dönemedi yoksa gerçekten çok işimizi görürdü ama dediğin gibi Badou net bir 8 veya 1 değil Belhanda da son maçlarda yine can sıkıcı hale geldi Diagne ile penaltı tartışması sonrası takım için oynamıyor gibi geliyor bana
Yarin iyi oynasin da yeter.

Galatasaray'ın bu maçta beraberlik seçeneğini aklından çıkarması lazım.

Beraberlik hala 3. olma ihtimalini masada tutuyor.

Böyle bir riske nasıl girilir deplasmanda iki maç varken ve takım rezalet oyun oynarken.

Kazanmalıyız ki hem puan olarak hem de motivasyon olarak sadece Başakşehir'i değil, BJK'yi de çökertmeliyiz.

Maç saati hava sağanak gözüküyor.

Tam kayma havası

galatasaray_fenerbahce_5.jpg

Burak Yılmaz gibi savruk, arkası toplanması gereken bir oyuncunun oyun liderliğinde son yılların kendileri adına en uzun serisini yapmaları ilginç. Geçen sene tarihinin en iyi kadrolarından birine karşı kazanmıştı Galatasaray. Bu sene toplama takımları var. Ne kadar takımlarını sahiplenip ekstra mücadele edecekler merak ediyorum (Dorukhan, Ljajic, Kagawa, Burak, Mirin).

İç sahada taraftarının etkisiyle coşkulu bir Galatasaray var. Ve oyuncu kadrosu (çoğunluk olarak) geçen sene şampiyonluk yaşamış bir kadro. Bilmiyorum, geçen sene gözüm korkuyordu Beşiktaş'tan ama bu yılki kadroları daha tecrübesiz ve bu atmosferde üstünlük kuracak kadro değil sanki.

2-0, 3-1 skor tahminlerim.

Ben umutsuzum oynanan oyunu görünce. Sağa pas sola pas sağa pas sola pas anca berabere biter dua edelimde gol yemeyelim o zaman zaten rakibin zaman geçirme kaygısı da olmaz versin bize topu biz çok güzel zaman geçiririz.

Geri
Üst Alt