Bestas ın defansı dandik. Orta sahası ve forveti etkili.. Duran topları iyi kullanıyorlar.

Bireysel olarak bizim takım daha kaliteli. Piyasa degeri olarak biz pahalıyız. Saha ve seyirci üstünlüğü bizde. Normal sartlarda yenmemiz lazım. Ama cok yavas oynuyoruz. Duran topları çok kötü kullanıyoruz. FT formsuz. Bu nedenle beraberlik kokan bir maç maalesef..

az önce bir beşiktaşlı hasta ile tanıştım.

luyindama'nın bacağını kaldırdığı pozisyona kırmızı diyor.

burak'ın attığı dirseğe kart verilmemesi doğru diyor.

ben de sıkıntı yok yarın size koyup geçeceğiz dedim.

Tineri çekip muayane mi gelmiş

az önce bir beşiktaşlı hasta ile tanıştım.

luyindama'nın bacağını kaldırdığı pozisyona kırmızı diyor.

burak'ın attığı dirseğe kart verilmemesi doğru diyor.

ben de sıkıntı yok yarın size koyup geçeceğiz dedim.
Bana da birisi dedi ki maçta Burak sizi parçalayacak.
Hani hırsız diyordunuz ne oldu dedim.
Futbolcu bu tabii ki penaltı kovalayacak demez mi.

Bunlar acayip dönek.

Gscimbom mobil

Twitter'a filan bakıyorum da, bu BJK'liler uçmuş.
26-27 saat sonra ağzından şekeri alınmış çocuk gibi ağlayıp duracaklar hakem vs diye, sonra da Haziran'a kadar ortaya çıkmayacaklar.
Hayır bu filmi defalarca yaşadınız, buna cahil cesareti denir başka bir şey değil.
Biz her zaman en iyi olduğumuz sezonlarda bile temkini elden bırakmıyoruz. Bizi biz yapan da budur aslında. Haddini bileceksin, had bilmek iyidir.
Yarın BJK bizi yenemez mi? E futbol bu elbette kazanabilirler ama bu çok düşük bir ihtimal. Haftalardır ite kalka gidiyorsunuz, bu özgüven nedir lan. Tinerin yan etkisi herhalde.

Sampiyonluk hesaplari yaparken birde kaybedip ucuncu olursak varya bu mactan sonra; hastanelerdeki acil servis bolumleri hasta patlamasi yasar

ImmediateAgedButterfly-small.gif

Mirin ve Vida ikilisinin Onyekuru-Diagne-Feghouli üçlüsü karşısında üstün gelemeyeceğinden eminim. Önemli olan bu hücum üçlümüz ne kadar destekleyebileceğimiz bu adamları ne kadar golle burun buruna getirebilirsek o kadar iyi bizim için üçü de ileride fişi çekebilecek adamlar

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim. Bu Mirin denilen herif acayip çöp bir isim. Son haftalarda Vida'nın formunun artması hem defansta hem de ofansta baya onları ayakta tuttu.

İleri üçlümüz kesinlikle Mirin'in üstüne oynamalı. O herif epey el bombası. Attamah gibi mala bağlama ihtimali yüksek. Anadolu takımları paso Attamah'ın üstüne oynadılar. Başarılı da oldular.

Saçma sapan bir gol yemezsek Beşiktaş direnemez bize taraftar gücü ve takımın iç saha oyunu işi çözer önemli olan son haftalarda yaptığımız gereksiz paralel pas oyunundan vazgeçip sonuca gidecek dikine oyun anlayisina dönmek ...

zalad gelsin sizi kurtarsın

Bestas ve bizim muhtemel kadrodaki oyuncuların boylarına baktım da.. Boy ustunluğu kesin bizde. 1.90 üstunde 3 oyuncumuz var.. Ama duran topları çok kötü kullandığımız için boy üstünlüğünü tabelaya yansıtamıyoruz. Umarım FT buna bir care düşünmüştür.

Geri
Üst Alt