Şu Konya ve Erzurum maçlarında bıraktığımız puanlar olmasa Beşiktaş'a yenilmek hiçbir şey değiştirmeyecekti. Şimdi hayat memat meselesi oldu.

Bu biraz da ilk devredeki kiyimdan kaynaklandi, oyle art niyetli cezalar verdiler ki ceza almamak icin oyle istim ustunde kaldik ki mesela fener maci kirmizi yemiyeyim diye belhandanin cikmasi, erzurum maci, konya maci bariz asiri temkinliydik
Simdi kaldi 3 mac ve bence artik kimin oynadigi onemli degil, tum gucumuzu, agresifligimizi, istegimizi ve hirsimizi gosterecegiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

InsAllah, zaten iyi futbol bekleyen yok. Artik tek hedef var oda basak ve bjk yenmektir ama onun icinde dedigin gibi hirs, istek ve arzu lazim. Ama bu teknik ekip ve oyuncu grubu bana o isigi vermiyor malesef. Gecen sezon vardi o isik ama bu sene tedirginim. InsAllah yanilirim ve bugun tinercileri eze eze yeneriz

Nasilda temiz gidiyor herşey. Gecen senelerde boyle bir derbi olacak varya, mac baslamadan yoneticiler ceza alirdi sahadisi konusmalar ve tahrik yuzunden.

Insan olma yolunda emin adim ilerliyoruz milletce. Güzel

Like almıştır biraz ona yeter böylesinin memur olması ülkeye hakaret en üst makamdan en alt makama diyorum hiçbir kuruma yakışmaz böylesi.
Benim kuzenimde maçlarda görev alıyo.Kendisi Fenerli de olsa işini yaparken taraftar kimliğini unutuyo.Bu paylaşımı yapan kişi kendi kaybetti.2-3 gün sonra like atmazlar, unutulur gider..

Yillardir buraga emek hirsizi diyen besiktas taraftari bir sampiyonluk icin serefini yerler altina almistir. Isin en guzel yanida Galatasarayim koydumu sampiyon olamayip yerler altina aldiklari serefle kalacaklar.

İnstagram Hesabını spamlayalım..

Doğru düzgün Türkçe dahi bilmeyen klâsik bir günümüz tüketim toplumu vatandaşı işte. (Bu gün de ke di yu va sin da yiz)
Örneğin gözlük falan takip karizmatik bir poz vermiş ya, en basitinden, sorsan gözlüğü neden taktiğini onda dahi en ufak bir fikri olmadığına eminim. Ne bileyim herkes takıyor diye taktım falan der muhtemelen.
Bütün dünyası Instagram, çok da üzerinde durmamak lazım.

Doğru düzgün Türkçe dahi bilmeyen klâsik bir günümüz tüketim toplumu vatandaşı işte. (Bu gün de ke di yu va sin da yiz)
Örneğin gözlük falan takip karizmatik bir poz vermiş ya, en basitinden, sorsan gözlüğü neden taktiğini onda dahi en ufak bir fikri olmadığına eminim. Ne bileyim herkes takıyor diye taktım falan der muhtemelen.
Ordan çıkarılmazsa herkes yapmaya çalışır..

Tam tersi üzerinde durmak lazım dediğin gibi Türkçe dâhi bilmiyor ama bekçi olmuş o kadar aşama geçmiş en basiti nice 4 yıllık üni mezunlarının geçemediği mülakatı geçmiş şimdi bu herif , bugün yazmayı bile bilmeyen biri nasıl mülakatı geçiyor bunun gibi boş beleş tip nasıl geçiyor.

beyler digiturk play bir aylik tavsiye edermisiniz? kesinti felan oluyor mu?

45116

Gençler bjk tesislerinin önünden geçtim, ayak bağlama duası ettim

Geri
Üst Alt