Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.881
- 10.552
- 1.088
Şu Konya ve Erzurum maçlarında bıraktığımız puanlar olmasa Beşiktaş'a yenilmek hiçbir şey değiştirmeyecekti. Şimdi hayat memat meselesi oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu biraz da ilk devredeki kiyimdan kaynaklandi, oyle art niyetli cezalar verdiler ki ceza almamak icin oyle istim ustunde kaldik ki mesela fener maci kirmizi yemiyeyim diye belhandanin cikmasi, erzurum maci, konya maci bariz asiri temkinliydik
Simdi kaldi 3 mac ve bence artik kimin oynadigi onemli degil, tum gucumuzu, agresifligimizi, istegimizi ve hirsimizi gosterecegiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu maçla ilgili tek tereddütüm bay egonun saçma sapan hareketleri
Benim kuzenimde maçlarda görev alıyo.Kendisi Fenerli de olsa işini yaparken taraftar kimliğini unutuyo.Bu paylaşımı yapan kişi kendi kaybetti.2-3 gün sonra like atmazlar, unutulur gider..Like almıştır biraz ona yeter böylesinin memur olması ülkeye hakaret en üst makamdan en alt makama diyorum hiçbir kuruma yakışmaz böylesi.
İnstagram Hesabını spamlayalım..
Ordan çıkarılmazsa herkes yapmaya çalışır..Doğru düzgün Türkçe dahi bilmeyen klâsik bir günümüz tüketim toplumu vatandaşı işte. (Bu gün de ke di yu va sin da yiz)
Örneğin gözlük falan takip karizmatik bir poz vermiş ya, en basitinden, sorsan gözlüğü neden taktiğini onda dahi en ufak bir fikri olmadığına eminim. Ne bileyim herkes takıyor diye taktım falan der muhtemelen.
Bütün dünyası Instagram, çok da üzerinde durmamak lazım.
Doğru düzgün Türkçe dahi bilmeyen klâsik bir günümüz tüketim toplumu vatandaşı işte. (Bu gün de ke di yu va sin da yiz)
Örneğin gözlük falan takip karizmatik bir poz vermiş ya, en basitinden, sorsan gözlüğü neden taktiğini onda dahi en ufak bir fikri olmadığına eminim. Ne bileyim herkes takıyor diye taktım falan der muhtemelen.
Bütün dünyası Instagram, çok da üzerinde durmamak lazım.
bekçi bizim kulübe bağlı değildir. muhtemelen güvenlik firmasının elemanı.
Kesinti olmuyo ama 45 saniye veya 1 dakika geriden geliyo.Maçkolik bildirimlerini kapatıp izlersin..beyler digiturk play bir aylik tavsiye edermisiniz? kesinti felan oluyor mu?
harika dostum tessekur ederim. bugun maca gidemiyecegim maalesef bir aylik alayim diyorum son maclari ordan izlerim. iptv'den son zamandir surekli kesinti yasiyorumKesinti olmuyo ama 45 saniye veya 1 dakika geriden geliyo.Maçkolik bildirimlerini kapatıp izlersin..