Arkadaş nasıl değmiyor, ben değdiğini görüyorum.
Ben Mariano'nun sağ ayak içiyle topa vurduğunu ve Caner'e çarpmadığını gördüm. Direkt gidiyor sanki. Kamera görüntüleri yanıltıcı olabilir, sıyırarak da gidiyor olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş nasıl değmiyor, ben değdiğini görüyorum.
Maçı tribünden mi takip ediyorsunuz?İlk yarı tüm takım çok istekliydi. Hepsi şampiyonluğa inanmış. Sahada bunu gördüm. Herkes defansa yardım etti. Feghouli Belhanda ve Onyekuru dahil.
Diane’nin gol attığımız pozisyonda taçı hemen kullanması akıllıcaydı, golde payı çok büyük. Donk’un bencillik yapmayıp pas atması da çok doğruydu. Ona da tebrikler.
Diagne bu maç da iyi pozisyon almıyor ve çok yere düşüyor. Bunlar umuyorum ki fiziğinin yetersizliğindendir. Yeni sezon öncesi kampıyla kendine gelmesini diliyorum.
Ben olsam Belhanda’yı çıkartırım ki iyi futboluna rağmen bunu söylüyorum. İlk yarının sonunda aldığı karttan ötürü ikinci yarı tahmin ediyorum Beşiktaşlı oyuncular hep üstüne oynayıp attırmaya çalışacaklar. Dikkatli olmakta fayda var.
Emre Akbaba bu maç girerse iş yapabilir çünkü Beşiktaş’ın saldırmaktan başka şansı yok. Bu nedenle boşluk bırakacaklar. Emre de boş alana koşup gol koklamada başarılı bir oyuncu.
Serin hikayeDeğmiyor. Mariano ayak içiyle vuruyor, yön değiştirme falan yok. Caner'in baldırının oynamasının sebebi bacağını kaldırıp indirmesi. Hakem yanlış karar vermiş.
Hangi takımlı bu lavuk?
Kramponuna
bazen evet ama bazende tempoyu artiyoruz bence gayet iyi firsatlar kacirdik bu mac 2-0da olabilirdi mesela. sadece kendi verdigimiz positionlar sikinti oldu ama onlarida cok verdik maalesef. umarim ft iyi bir ayar ceker sunlaraCok temposuz oynuyoruz, biraz hızlansak takip hata yapacak.
a.... sevinemiyorum... Ilk yari fener macinda rakipten cikan top fener taci kullaniyor golu yiyoruz.. bu defa biz haksiz taci alip kullaniyoruz gol oluyur..
Sucu burda oyunculara bulmak dogru degil beceremiyorlar iste.. adam gibi mac yonetmeyi beceremiyorlar. mac sonu simdi baslarlar hakemleri etkilediniz diye...ondan sonra basak macinda dograniriz hic konusma hakkimiz da kalmaz.... bir yerden boyle bu tur becereksiz bir MHK derhal geberip gitsin diye dusunuyorum ama onlarda insan... yapamiyorsan istifa et iste... sonucta istifa da bir hizmettir.
Evet, bende çarptigini görüyorum, ilginç.Ben Mariano'nun sağ ayak içiyle topa vurduğunu ve Caner'e çarpmadığını gördüm. Direkt gidiyor sanki. Kamera görüntüleri yanıltıcı olabilir, sıyırarak da gidiyor olabilir.
birazda bizim lehimize olsun degil mi rnkdasimDwgmemis top, daha cok sevindim gole simdi