İlk yarı tüm takım çok istekliydi. Hepsi şampiyonluğa inanmış. Sahada bunu gördüm. Herkes defansa yardım etti. Feghouli Belhanda ve Onyekuru dahil.

Diane’nin gol attığımız pozisyonda taçı hemen kullanması akıllıcaydı, golde payı çok büyük. Donk’un bencillik yapmayıp pas atması da çok doğruydu. Ona da tebrikler.

Diagne bu maç da iyi pozisyon almıyor ve çok yere düşüyor. Bunlar umuyorum ki fiziğinin yetersizliğindendir. Yeni sezon öncesi kampıyla kendine gelmesini diliyorum.

Ben olsam Belhanda’yı çıkartırım ki iyi futboluna rağmen bunu söylüyorum. İlk yarının sonunda aldığı karttan ötürü ikinci yarı tahmin ediyorum Beşiktaşlı oyuncular hep üstüne oynayıp attırmaya çalışacaklar. Dikkatli olmakta fayda var.

Emre Akbaba bu maç girerse iş yapabilir çünkü Beşiktaş’ın saldırmaktan başka şansı yok. Bu nedenle boşluk bırakacaklar. Emre de boş alana koşup gol koklamada başarılı bir oyuncu.
Maçı tribünden mi takip ediyorsunuz?

ikinci yarida ikinci gol gelmeli sonra tamamen kontrol altina almaliyiz hadi aslanlar

Belhanda acilen çıkmalı kesin 2. sarıyı görür hem de çok saçma sapan top kayıpları yapıyo.

a.... sevinemiyorum... Ilk yari fener macinda rakipten cikan top fener taci kullaniyor golu yiyoruz.. bu defa biz haksiz taci alip kullaniyoruz gol oluyur..

Sucu burda oyunculara bulmak dogru degil beceremiyorlar iste.. adam gibi mac yonetmeyi beceremiyorlar. mac sonu simdi baslarlar hakemleri etkilediniz diye...ondan sonra basak macinda dograniriz hic konusma hakkimiz da kalmaz.... bir yerden boyle bu tur becereksiz bir MHK derhal geberip gitsin diye dusunuyorum ama onlarda insan... yapamiyorsan istifa et iste... sonucta istifa da bir hizmettir.

Sacma yaklasim ki top degiyor bariz net
Arri mesafe 70 metrelerde kaleye ,tipik turk futbolu kulturu

Bir pozisyonda da feg birakti itiraz ederken lalij sut cekti mesela
Bos muhabbet , foul beklemekle ayni ki foulu var iptal edebiliyor ,tac iptal olmuyor benim bildigim

Vida gökhan gönül caner de dahil 5 adamları sarı kart gördü. İkinci yarı özellikle 2 bekin üzerine oynamak lazım,onyekuru ile feghouli yi teke tek bırakmaya çalışmalıyız.

Çaptı çarpmadı geçelim bu işleri koyduk mu koyduk

Karga karga gak dedi. Ulan inşallah diğer derbiler de olduğu gibi aldığımız maçı vermeyiz. Bjk 10 yada 9 kişi kalma ihtimali yüksek

Hoca 2. yarı ingilizler gibi savunmadakilere demeli köşeleri vurun diye, gol yersek kendi hatamızdan yeriz.

Geri
Üst Alt