Tam tersi öne geçtikten sonra çok baskı yedik ve arkadaki boşluğu değerlendiremedik. Onyekuru'yu Necip tutuyordu yav oradan pozisyona giremememiz falan rezillikti. 70lerde Beşiktaş'ın kaçan gollerinden biri girse giderdi maç adım gibi eminim..

Kötü oynayıp derbi yeniyorsak zaten şampiyon olabiliriz. Son haftalara giriyoruz iyi kötü oynamanın hiç önemi yok sonuç önemli.

Tam tersi öne geçtikten sonra çok baskı yedik ve arkadaki boşluğu değerlendiremedik. Onyekuru'yu Necip tutuyordu yav oradan pozisyona giremememiz falan rezillikti. 70lerde Beşiktaş'ın kaçan gollerinden biri girse giderdi maç adım gibi eminim..
Dünya kadar pozisyon bulduk açıkçası rakibi üstümüze çekerek.

Diagne biraz futbolcu olsaydı 5 olurdu

senol-gunes-e-dikis.jpg

sinan-engin_770016_m.jpg

c67099d5-d9e9-4ab1-916e-77e60a3a0f71-large16x9_eagle.jpg
Son resmi beğenmedim hacı, kartal asil hayvandır yazık hayvana sekiztaşın simgesi olması önemli değil.Bu arada Galatasarayımızın kuvvetle muhtemel şampiyonluğu hayırlı olsun

biz kötü felan oynamadık arkadaşlar bjk'nin 1 tane pozisyonu var .10-0 felan yenmeyi mi bekliyodunuz anlamadım ki. diagnenin de hiçbişey oynamadıgı düşünülürse 11e10 gayet iyi oynadık yani...

Maalesef olacak olan bu ama.Maç 0'a bağlanmış.

Oran revizesi olmazsa maalesef MS 0.Üç takım da şampiyonluk potasında umutlarını korumaya devam eder.

Geçen sezonla bu sezon farklı,geçen sezon çok uzunca süre 4 takım arasında döndü durdu iş.

Bu sene Başakşehir açık ara götürdü,yeni yeni lig kızışmaya başladı.

Umarım oran revizesi olur ben de tahminimi revize ederim ama şu an görünen beraberlik.

MS 0'a hazır mıyız?

D5y0GLjW0AAWQ9v

:love::love::love::love::kırmızıkalp::love::kırmızıkalp:

Ekli dosyayı görüntüle 45169

:kırmızıkalp:

Biri lik yarida (Cagne'nin hava topunda cekildigi pozisyon), digeri ikinci yarida 2 penaltimizi yiyen (iptal edilen golü saymiyorum hadi), jimnastikcilere sayisiz bedava faul calan, Necip'in 3 sarisindan 2'sini es gecen hakeme mi bu kalpler?

Geri
Üst Alt