Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aylardır aynı değişen bir şey yok.Bu kadarda belli edilmez ama F.T yorumları neyse de şunun açıklaması yok yani ?
Feyksen bile iğrençsin
cik cik cikbülent yıldırım'ın heykeli dikilmeli
Daha bomboş auta vurduğu pozisyon var henry nin kaleci bile yoktu kalede.Doğru onu unutmuşum. Beşiktaş'tan daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyordu ama değerlendiremedik o boşluğu topu da tutamadık saçma sapan oynadık öndeyken. Gayet bariz bence bu..
İşte rölanti kısmını daha iyi oynayabilirdik bence gereksiz top kaybı çok oldu. Ama ne olursa olsun koyduk geçtik kaldı 2 maç..Büyük takım gibi oynadık. Cl de eşleştiğimizde karşı takımlar nasıl oynuyorsa bugün bizde o oyunu gördüm. Adamlar hata yaptı affetmedik. 60 dk top oynayamadılar sonra takım rölantiye aldı. Bence böyle maçlarda bundan iyi oyun beklememek lazım.
Dogum gunun kutlu olsun kardesim
Al sana Sampiyonluk
Umarim diger sorunlarin da bugunden sonra tek tek hallolacak
Onu unutmuştum zaten bi pozisyonu daha mı vardı Henry'nin? Karşı karşıya dediğin pozisyonu hatırlayamadım..Daha bomboş auta vurduğu pozisyon var henry nin kaleci bile yoktu kalede.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte rölanti kısmını daha iyi oynayabilirdik bence gereksiz top kaybı çok oldu. Ama ne olursa olsun koyduk geçtik kaldı 2 maç..
Şimdi ibb maçı hariç bir maglubiyet hakkımız var yanılıyormuyum ?