- 27 Ocak 2010
- 59.659
- 31.191
- 3.523
mert üçlü çektiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
necipin herhangi bir maci kirmizi yemeden bitirmesi rezillik.Necip’in bu maci kirmizi yemeden tamamlamasi rezillik bu arada
cagne oyunun içinde net ofsayt topa girmese kaleci net alırbelhandanın iptal edilen golüne ne diyorsunuz? doğru muydu iptali
Bjk 2019 da yenilmedi diyenler henüz bizle oynamadiklarini bilmiyordu sanırım ...
Tebrik ederim bugün maç konusunda da tekrar 2-0 demiştin.Selamlar dostlar ne dediysek o, Son haftalarda iyi bir tahmin serisi yakaladım Rizeye de bir ayar çekeceğim. Bu arada şampiyonluğa giden bir Beşiktaş yoktur Galatasaray ile oynamamış bir Beşiktaş vardır.
Eyvallah üstad, takım delirtti beni ama gol yemedik bu sünepelerden çok şükür.Tebrik ederim bugün maç konusunda da tekrar 2-0 demiştin.
Beni de çileden çıkarttı. Neyse bu maçlarda iyi oyundan çok skor ve netice mühim. Koyduk geçtik tadına varalım.Eyvallah üstad, takım delirtti beni ama gol yemedik bu sünepelerden çok şükür.
Ligde bizde yenilmedik 2. YariBizde 2 yıldır içerde yenilmiyoruz ama evin küçük çocuğu olmadığımızdan ses etmiyoruz.