Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
aynen öyle o zaman statta izlemek isterim o maçı ama ramazan sıkıntıbu macta yenilsek, akbil yense ve haftaya akbile koysak lidermiyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle o zaman statta izlemek isterim o maçı ama ramazan sıkıntıbu macta yenilsek, akbil yense ve haftaya akbile koysak lidermiyiz?
Hadi olum ya soyle 1-0 Mersin İdmanyurdu galibiyeti alalim o da deplasmanda idi yanilmiyorsam Yasin atmis, Muslera tutmustu.
Valla Ordu idi galiba pembe bir forma, Hasan Kabze rovasata falan var anilarimda ama skor supheli yanibir de samsunu mu orduyu mu ne yenmiştik dışarda geriden gelip. hem de 2-0 falandı yamulmuyosam
ekigonun 2 gol attığı maç sabri zıçmıştı. çok dalga geçilmişti hatta top kafasına çarpınca topu aramıştı bi süre, bu süre içerisinde ekigo 2. golü yazmıştıValla Ordu idi galiba pembe bir forma, Hasan Kabze rovasata falan var anilarimda ama skor supheli yani
Hkm kimAlehimize çok ciddi hakem hataları bekliyorum
Rize acik oynuyor diye bize ters gelmiyor diye bir gorus var ama cok katilmiyorum.
2 sezondur deplasmanda hicbir maci rahat alamadik.17-18'in basindaki Osmanli deplasmanindan beri macin basindan itibaren oyunu forse eden kazanacagini hissettiren bir takim goremedik.Veletlerle oynayan Karabuk'u saymiyorum.
Yine ilk yariyi onde kapatamayacagiz gibime geliyor.Is 2.yariya kalacak.
![]()