Hadi olum ya soyle 1-0 Mersin İdmanyurdu galibiyeti alalim o da deplasmanda idi yanilmiyorsam Yasin atmis, Muslera tutmustu.

Valla Ordu idi galiba pembe bir forma, Hasan Kabze rovasata falan var anilarimda ama skor supheli yani
ekigonun 2 gol attığı maç sabri zıçmıştı. çok dalga geçilmişti hatta top kafasına çarpınca topu aramıştı bi süre, bu süre içerisinde ekigo 2. golü yazmıştı :D

fakat buna rağmen 2-0'dan 2-4 kazanmıştık

1.45 genelde patlak orandır.

1 puana sevinirim.

mağlubiyete hazırlıklı olalım

Rize acik oynuyor diye bize ters gelmiyor diye bir gorus var ama cok katilmiyorum.

2 sezondur deplasmanda hicbir maci rahat alamadik.17-18'in basindaki Osmanli deplasmanindan beri macin basindan itibaren oyunu forse eden kazanacagini hissettiren bir takim goremedik.Veletlerle oynayan Karabuk'u saymiyorum.

Yine ilk yariyi onde kapatamayacagiz gibime geliyor.Is 2.yariya kalacak.

e7842790546.jpeg

Rize acik oynuyor diye bize ters gelmiyor diye bir gorus var ama cok katilmiyorum.

2 sezondur deplasmanda hicbir maci rahat alamadik.17-18'in basindaki Osmanli deplasmanindan beri macin basindan itibaren oyunu forse eden kazanacagini hissettiren bir takim goremedik.Veletlerle oynayan Karabuk'u saymiyorum.

Yine ilk yariyi onde kapatamayacagiz gibime geliyor.Is 2.yariya kalacak.

e7842790546.jpeg

0-3

iy

Şu maçı bir kazansak, Başakşehir ile kendi evimizde şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Bu da demektir ki yüzde 100 şampiyonuz

Puan kaybına kendimizi alıştıralım. Sonra şoke olmayalım.​

1 puan ile 0 arasında hiçbir fark yok bizim için. Direk galibiyet için oynamamız lazım. Beraberliğin gram faydası yok.

Geri
Üst Alt