Maçın sadece 5-6 dakikasına bakabildim orda da Diagne denen adam penaltı kaçırdı.

Herkes hakem üzerine yürüyor maçın tamamını izleyince görelim bakalım neymiş dertler.

Ne ağlıyor bee fenerbahçe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray başarı ve ekonomi olarak arayı açtı. Şampiyonluk sayısı, kupa sayıları, ekonomik toparlanma, taraftar sayısı falan filan derken rakiplerin artık tahammülü kalmadı. Onlar için rekabetin tadı kaçtı şimdi şok durumundalar. Bir müddet sonra kabullenme aşamasına geçecekler. Şuan spor programlarındaki atmosfere bakın sanki yer yerinden oynamış futbol katledilmişmiş de aşırı dürüst ve nizami olan bu arkadaşlar futboldan soğumuşmuşlar artık mideleri bulanıyormuş. Hangi karar skandal ya? Birinci penaltı penaltıoğlu penaltı. İki tane penaltı var o pozisyonda. Marcao haricinde Rizeli oyuncu resmen güreşiyor yere yıkıyor iki kişiyi. Napacak hakem uyaracak mı kardeşim lütfen böyle yapma bak adamları kündeye getirdin normalde penaltı verirdim ama sana bir fırsat daha mı diyecek? Kaldı ki penaltıyı o pozisyona bile çalmadı. İkinci penaltıya neden bu kadar kafayı taktılar çünkü çok alışılmış bir şey değil. Geçmişe dönersek ilk yarıdaki Galatasaray-Fenerbahçe maçında Isla'ya Muslera'nın temasından sonra penaltı olması da bana aşırı saçma gelmişti mesela. Isla topa istediği gibi vurdu ortasını yaptı sonra Muslera-Isla çarpıştı vardan penaltı geldi. Bugün Onyekuru için top ayaktan çıktı diyorlar. Çıkarsa çıksın, Isla'nın penaltısında da top ayaktan çıkmıştı. Demek ki top ayaktan çıkınca da yaptığın hamleye dikkat edeceksin. Vurmayacaksın adamın ayağına. Topa dokundun mu yok. Adamın ayağına vurdun mu vurdun. Kırmızı kart pozisyonunu görmedim birazdan izleyeceğim. İlk yarıda Rizeli oyuncunun Galatasaraylı oyuncuya bilerek isteyerek şiddet amaçlı top fırlatmasını konuşan gördünüz mü?

iyi de sayip haksiz penalti kazanmisiz gibi konusuluyo hayir daha once ki verilen kararlar kurallar penaltiysa penalti dogru goruntuyu bulirsam paylasacagim. onlarinki penaltiysa bu ne buda penalti. zoruma giden gerxekten haksiz penaltidan kazanmisiz gibi davraniyolar hayir kural buysa da dogru daha once bize verildiyse de dogru simdi de dogru.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabikide, bunda hemfikiriz.. su saatten sonra da umrumuzda olmaz acikcası kim nerde ağlıyorsa ağlasın.. haftaya da malumun ilanı inşallah..

Hakem son derece kalitesiz ve yeteneksiz biri kabul de şu maçta hakemler ve VAR'ın Rize Alehine ne gibi bir major hatası var mesela biri anlatsın da öğrenelim. Her maçtan sonra birilerinin çıkıp hakem hakem diye ağlaması sıktı artık, Türk medyasının tamamı sınır dışı edilse ülke olarak derin bir nefes alacağız.

Emre Akbaba'nın oyuna alınması son derece gereksizdi. Donk kırmızı filan yemezdi bana göre gereksiz tedirginlik yapıldı. Donk'u çıkaracaksan bari forveti çiftle ki bir anlamı olsun zaten 1-1 idi müsabaka bu saçma sapan değişiklik ve Orta saha yumuşadığı gibi adam çok ciddi sakatlığa maruz kaldı. Fernando'nun da sakatlık pozisyonunda attığı pas iş değil vur gitsin topu ileriye yine hayalet gibi maç oynadı.

Mariano'nun profesyonel futbolcu olduğuna da inancım kalmadı. Halı saha kıvamına gelmiş iyice. Linnes varken şunu oynatmak teknik bir hatadır.

Forvet de ki Yalı kazığı bütün bir maçın içine edip finalde penaltı için 10 adamla dalaştı. Gerçekten ruh hastası birde o kavgaları ettikten sonra o golü atıyor cidden garip bir oyuncu sinir hastası eder böylesi adamı.

Feghouli net maçın adamıydı kendisini kutlarım büyük bir oyuncu.

Akbaba'ya Allah'tan şifa diliyorum büyük talihsizlik idi.

@Sarper Yıldırım Rize yeni stad falan sökmez demiştim heis daha kolay almalıydık ama işte kaza oldu işi zora soktuk ama olsun önemli olan sonuç.

Geri
Üst Alt