Dodan Altas
Sarı Üye
- 1 Haziran 2018
- 490
- 273
- 323
adamların ilk golü şaka gibi vedat yürüye yürüye golü atıyor 5 kişi izliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolayli yoldan kirmizi degil diyorsun sonra sans millet kus deyincede agliyorsunemrenin pozisyonu detaylı izleyemedim ben cidden kendi kendini mi sakatlamış yine
Dolayli yoldan kirmizi degil diyorsun sonra sans millet kus deyincede agliyorsun
Evet ama en azindan kus degilimsen gerizekalı mısın
@forzacimbomtr adlı kişinin Tweetine göz at:
direk vermeliydi diyosun galiba. bencede olmasi gereken o tabi ki. macta sert bir oyun vardi rizenin herseyi cok hizli uzun hep sinirda gezindiler topa atlayarak ziplayarak uzayarak durterek oynadilar buda hep topa zorluyor gibi gosterdi. tabiki onundeki pozisyonlari direk calsa bu kadar konusma olmayabilirdiYalniz iki penalti gozunun onunde oldu. Nasil is?
Kirmizi kart pozisyonunda da gorusunu engelleyen biri yoktu. Yanlis mi?
Bu VAR bazi hakemleri kararsiz birakiyor sanki.
Yürü kafesine kuşhasan şaşa bak allah belanı versin senin
Böyle bir şey olabilir miResmen teşvik ispatı bu
direk vermeliydi diyosun galiba. bencede olmasi gereken o tabi ki. macta sert bir oyun vardi rizenin herseyi cok hizli uzun hep sinirda gezindiler topa atlayarak ziplayarak uzayarak durterek oynadilar buda hep topa zorluyor gibi gosterdi. tabiki onundeki pozisyonlari direk calsa bu kadar konusma olmayabilirdi
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynısını düşünüyordum.Şu an 50 milyon kişi hakem diye ağlıyor.
Sanıyorum Türkiye'nin bayern münihi olma yolunda adımları bu sene atıyoruz sene basından beri çok net anlaşılıyo.