Yalniz iki penalti gozunun onunde oldu. Nasil is?

Kirmizi kart pozisyonunda da gorusunu engelleyen biri yoktu. Yanlis mi?

Bu VAR bazi hakemleri kararsiz birakiyor sanki.
direk vermeliydi diyosun galiba. bencede olmasi gereken o tabi ki. macta sert bir oyun vardi rizenin herseyi cok hizli uzun hep sinirda gezindiler topa atlayarak ziplayarak uzayarak durterek oynadilar buda hep topa zorluyor gibi gosterdi. tabiki onundeki pozisyonlari direk calsa bu kadar konusma olmayabilirdi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sut cekmek istiyor diye birsey yok yahu ayni sekilde liyundama da havadaki topu ayagiyla uzaklastirmak istedi ayagi oyuncunun omzuna geldi kirmizi kart. Burada da aynısı oldu kırmızı dogru kart ben ilk basta ayagi kaydi zannettim buyuk ihtimal hakemde aynisini dusundu varda o surede incelendi pozisyon ve hakem cagirildi. Genelde kimse isteyerek faul yapmiyor misal niye sari kart diye soruyor muyuz?

Kirmizi kart yanlis, ilk penalti agababasi ikincisini ben vermem sahsen.

direk vermeliydi diyosun galiba. bencede olmasi gereken o tabi ki. macta sert bir oyun vardi rizenin herseyi cok hizli uzun hep sinirda gezindiler topa atlayarak ziplayarak uzayarak durterek oynadilar buda hep topa zorluyor gibi gosterdi. tabiki onundeki pozisyonlari direk calsa bu kadar konusma olmayabilirdi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen oyle diyorum. Firat gibi Ali gibi tipler aleyhimize hatali kararlari cart diye veriyorlar.

Şu an 50 milyon kişi hakem diye ağlıyor.
Sanıyorum Türkiye'nin bayern münihi olma yolunda adımları bu sene atıyoruz sene basından beri çok net anlaşılıyo.
Bende aynısını düşünüyordum.
Önümüzdeki sezonda rakip yok gibi üst üste sampiyonluklarla ekonomik olarak arayı bir hayli açmış olacağız. Yolumuz kimse taş koyamaz bundan sonra.

Aglayin ezikler aglayın. Bildiri yayınlarken iydi demi. Kaç puanımız çalındı bu sezon....

Geri
Üst Alt