Şu maçı akşam oynatsalar ne olurdu yani?
Futbolculardan oruçlu olan varsa en azından bi su içerdi öyle çıkardı. Güneşin en keskin olduğu saatte maçı koymak... İnsan oruçlu olmasa bile fevri döner yahu. 16'da maç mı olur?

Yillardir gunduz oynaniyor cogu takim tarafindan maclar bundan dram yaratmaya gerek yok. Sadece madem bu mac gunduz oynanabiliyordu da Erzurum deplasmaninda niye aksam eksi derecelerde oynamak zorunda birakildik bu irdelenebilir.

Sağlam talimat gelmiş bunlara ama Galatasaray bilezik gibi geçirebilen bir kulüptür, Bunca lafı monteleme ihtimalimiz yüksek.

Çaykur Rizespor 2.800.000 TL'lik prim veriyor Sizce kim veriyor bu kadar parayı?

45569

Bir şey olmaz 0-2, 1-3 gibi yener şampiyonluğa geri sayım yaparız. Diagne gününde olur da yürürken yere düşmez önüne gelen topa vurabilirse fark artabilir.

çaycıların oynadığı son 10-11 maç

Çaykur Rizespor 1 - 1Antalyaspor
Bursaspor 0 - 2Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 3 - 0Yeni Malatyaspor
Fenerbahçe 3 - 2Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 3 - 0Kayserispor
Konyaspor 0 - 2Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 2 - 7Beşiktaş
Çaykur Rizespor 1 - 0Göztepe

İst-Başakşehir 1 - 1Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 0 - 0Sivasspor
MKE Ankaragücü 2 - 2Çaykur Rizespor

kırmızılar iç saha maçları

çaycılar son 6 iç saha maçında 2 beraberlik 3 galibiyet 1 yenilgi almışlar. bu üç galibiyetin biri zaten çöp malatya diğeri düşmemeye oynayan göztepe. elle tutulur bi kayseri maçları var. 10 gol atmışlar. bu maçlarda 8 gol yemişler ki 7 tanesi tek maç. burdan görüldüğü üzere iç sahada 1 maç dışında zor gol yemişler. ama bunun en önemli sebebi kendileri değil rakipleri kısır ya da zayıf rakipler. bence deplasmanda daha golcüler. bu maçta temkinli olmak faydalı ama korkmayı gerektirecek bir durum göremiyorum.

bjk maçları belki çekişmeliydi ama bizim oyun anlayışımız bjknınki gibi değil. ortasahamız üstünlüğü alacaktır.

Bjk macindan daha heyecanliyim

4 saat kaldı.

İçimde hoş olmayan hisler var.

Dün zor geçecek diye düşünüyodum.Bugün Mayıs ayında olduğumuzu hatırladım.Mayıslar Bizimdir!

hadi oglum vedat cik kadrodan hastayim de

bütün çarpıklıkları, passolig saçmalıklarını, her hafta saçma sapan hakem atamalarını , ve tuhaf maç saatlerini ayarlayan federasyon.
futboldan , illerin durumundan tamamen bi haber acziyet içinde cahil kişiler tarafından yönetilmektedir maalesef.

resmi sitesini bile çağ dışı ilkel bir "dizayn" bile demeye dilim varmıyor, yeni yetme internet kullanıcısının yapabileceği bir formatta hazırlayan,
saçmasapan yöneticilerin olduğu ceplerinin parayla dolu, ancak organizasyondan zerre haberi olmayan insanlar topluluğu tarafından yönetilen bir ligimiz var.

kusura bakmayın ama bu konuda çok doluyum.
haftasonu bir maç keyfimiz var onuda mahvettiler.

rize gibi nüfusu az olan bir ilde böyle büyük bir maçı cumartesi 16 ya koymak futbolun f sinden bile anlamamak demektir ki tam da bizim federasyona yakışan bir hareket.
beyinsiz herifler rizede bütün herkes memur mu ki cumartesi tatil de maça gitsin
ramazanın burada batıya nazaran 1 saat daha erken olmasını saymıyorum bile.

erzuruma 20.30 da maç oynat, fener-akhisar gibi hiçbir önemi olmayan maçı bu akşam 19a koy rizenin iç saha maçlarını 3 haftadır cumartesi 16 ya ver. bana bunun mantıklı izahını yapacak birisi varmı.

aylardır beklediğim maça federasyonun bu saati yüzünden gidemiyorum maalesef.
neyse rize de benim takımım fakat umarım galatasarayımız kazanır ve buradan 3 puanla döner.
rizeden tüm kardeşlerime sevgiler.

Günaydınnnnnnn

Uyanın lan, Galatasaray'ın Şampiyonluk maçı var !!!!

Bu pisliklere aslinda 4-5 atmak gerekirde, 1-0 olsun modundayiz

Geri
Üst Alt