bütün çarpıklıkları, passolig saçmalıklarını, her hafta saçma sapan hakem atamalarını , ve tuhaf maç saatlerini ayarlayan federasyon.
futboldan , illerin durumundan tamamen bi haber acziyet içinde cahil kişiler tarafından yönetilmektedir maalesef.
resmi sitesini bile çağ dışı ilkel bir "dizayn" bile demeye dilim varmıyor, yeni yetme internet kullanıcısının yapabileceği bir formatta hazırlayan,
saçmasapan yöneticilerin olduğu ceplerinin parayla dolu, ancak organizasyondan zerre haberi olmayan insanlar topluluğu tarafından yönetilen bir ligimiz var.
kusura bakmayın ama bu konuda çok doluyum.
haftasonu bir maç keyfimiz var onuda mahvettiler.
rize gibi nüfusu az olan bir ilde böyle büyük bir maçı cumartesi 16 ya koymak futbolun f sinden bile anlamamak demektir ki tam da bizim federasyona yakışan bir hareket.
beyinsiz herifler rizede bütün herkes memur mu ki cumartesi tatil de maça gitsin
ramazanın burada batıya nazaran 1 saat daha erken olmasını saymıyorum bile.
erzuruma 20.30 da maç oynat, fener-akhisar gibi hiçbir önemi olmayan maçı bu akşam 19a koy rizenin iç saha maçlarını 3 haftadır cumartesi 16 ya ver. bana bunun mantıklı izahını yapacak birisi varmı.
aylardır beklediğim maça federasyonun bu saati yüzünden gidemiyorum maalesef.
neyse rize de benim takımım fakat umarım galatasarayımız kazanır ve buradan 3 puanla döner.
rizeden tüm kardeşlerime sevgiler.