Muslera
Linnes Luyindama Marcao Mariano
Fernando Donk
Ndiaye
Onyekuru Diagne Feghouli

:uiyy:

fernando donk
ndiaye

her ne kadar Ndiaye kazma da olsa topu hızlı bir şekilde ileri taşıyabiliyor.

Ölçtüm biçtim bu maçın geçen seneki Akhisar deplasmanına çok benzediğini düşünüyorum, Büyük bir tesadüftür ki geçen senede Bjk ile iç sahada oynayıp Okan'lı Akhisar deplasmanına gitmiştik, Okan'ın tempolu oynayan takımlarına karşı zorlanıyoruz ama işin bu kadar kritik bir durumda olmasına ve winner genlerimize güveniyorum. Tıpkı geçen seneki Akhisar maçı gibi 2-1 kazanırız diyorum ama çok zor ve stresli maç olur.

Dipnot ; Geçen yılki Akhisar deplasmanında da Belhanda cezalıydı ilginç anektodlar mevcut.

Nolur konya gibi felc gecirmeyin. YENILMEYIN. Yoksa basak macinin kilidi acmak zor olur. Eget ayni puanda haftaya girersek, ölümüne gol atma derdinde olacaklar bize karsi. Bizde basak kendi evimizde böyle vurariz

zor mac rize bize ters geliyor. hele deplasmanda. beraberlikle yenilginin farki yok. macin basindan itibaren baskiyi kurmaliyiz. erken gol bulursak onyekuru show yapar

Rize de 2013-14 te 23.hafta maçında deplasmanda 1-0 öndeyken muslera saçma sapan bir penaltı yapmış ve mac berabere bitmişti belki de bu beraberlikle havlu atmıştık lige..

2014-15 sezonu son haftası şampiyon gitmiştik oraya 1-1 bitti.

2015-16 sezonunda lider giderken maçın son dakikalarında yediğimiz 2 golle maçı 4-3 kaybetmistik ve o maçtan sonra herşey dağıldı.

2016-17 sezonunda tudor ile ligin 2.yarısi çıktığımız maçta yine 1-0 öndeyken saçma sapan bir frikik sonucu 1-1 berabere kalıp az olan şampiyonluk ümitlerimizi büyük oranda bitirmiştik..

Burada oynadığımız son 4 maçı kazanamadık ve çok büyük kırılmalar yaşadık bunların sonucunda..

Inşallah bunu kırarız bu maçla.

Işi ilk 30dkda bitireceksin, ayni gecen sezon oynadigimiz malatya ve akhisar macinda oldugu gibi

Geri
Üst Alt