Rize maçının sonucunu kestiremiyorum fakat Konyaspor tarzı futbol katili bir takım değil oyun oynamayı seven yapıları var buda bize avantaj sağlıyor alınacak galibiyet kupanın ucundan tutturur ...

Şikecilerin Komplo teorisi hazır!
A.Albayrak rizeliiiii!

Az da olsa uefa şansları var. Bunun için de 1 değil 3 puan almak isteyeceklerdir. Zaten açık oynayan bir takım, bizim işimize gelecek diye umuyorum.

Rize acik oynuyor, oyunu kontrollu baslayip ikinci yarida fisi cekmemiz lazim.

Biz simdi rize ve akbilspor yenersek otomatikmen sampiyon mu oluyoruz?

sivas da yenilirsek nolacak?

Biz simdi rize ve akbilspor yenersek otomatikmen sampiyon mu oluyoruz?

sivas da yenilirsek nolacak?
Basaka karsi averaji kazandik diye sampiyon oluyoruz.

Basak macini alirsak veya 0-0 biterse averaj bizde. 1-1 de ise averaj esitlenip genel averaja bakiliyor. Orada da biz öndeyiz yanlis hatirlamiyorsam

Kici kirik rizeden korkacak halimiz yok, adamlar ilk basta positif futbol ounuyor kocaman gibi defans yapmiyorlar.

maci alin ve akbile 52.000 seyircinin onunde koyduk mu is tamam.

Basaka karsi averaji kazandik diye sampiyon oluyoruz.

Basak macini alirsak veya 0-0 biterse averaj bizde. 1-1 de ise averaj esitlenip genel averaja bakiliyor. Orada da biz öndeyiz yanlis hatirlamiyorsam
Deplasmanda atılan gol kuralı işlemiyor burada. Her türlü beraberlikte genel averaja bakılacak.

luyindama buraki cig cig yedi, muriqi den mi korkacaz

Bu kesin bilgi mi?
Cünkü ben de deplasman gollerine bakiliyor diye biliyorum.
a) Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)
III. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, genel puantajdaki gol averajına bakılır
IV. Takımların gol averajları da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün sayılır.

a) Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)
III. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, genel puantajdaki gol averajına bakılır
IV. Takımların gol averajları da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün sayılır.
Eyvallah renktas, bu iyi oldu.

Geri
Üst Alt